Pembuka Botol Baja Karat
  • Air ProPembuka Botol Baja Karat

Pembuka Botol Baja Karat

Pembuka botol stainless steel minangka hadiah utawa alat saben dina sing apik. Logo kustom pembuka botol stainless steel logam tanpa plating

Kirim Enquiry

Katrangan Product

Pembuka botol stainless steel minangka hadiah utawa alat saben dina sing apik.

Logo kustom pembuka botol stainless steel bermutu grosir tanpa plating

Stainless Steel Bottle Opener

Desain Pembuka botol stainless steel 2D, logo sisih
Materi Waja tahan karat
Mbenakake ora ana
Proses Stamping lan laser
Wangun Ora teratur
Ukurane 110mm
Werna ora ana
Ragad conto Kit sampel gratis. Dhasar conto nglumpukake desain lan spesifikasi sing dijaluk.
wektu conto 5-7 dina kerja sawise karya seni produksi disetujoni
wektu timbal 7 dina kerja sawise conto disetujoni tundhuk jumlah sing dituku.
Kiriman Liwat UPS, DHL, TNT, FedEx, Kargo Udara¼Œ Kargo Laut dll.
logo Custom-digawe
Freeservice Quote gratis, bukti freedigital, freemoldfeeupto 5000 pcs
plating ora ana
Pesenan minimal 50 pcs
Lamaran hadiah promosi / souvenir / puncak / konferensi / game / dekorasi / hadiah pesta / hadiah ulang tahun lsp
kemasan tas poli / tas gelembung / tas OPP / kothak plastik / kothak hadiah lsp
pambayaran T / T, Western Union Bank, L / C
Karya seni CorelDraw, Illustrator, JPG, PDF,

Pembuka botol stainless steel khusus

Logo kustom bisa diukir / dicithak ing pambuka botol stainless steel! Desain sederhana nanging fungsional!

Stainless Steel Bottle Opener

Pembuka botol stainless steel Custom Metal berkualitas tinggi bisa digunakake kanggo oleh-oleh, hadiah promosi, dekorasi lsp.

Pembuka botol stainless steel klasik

Stainless Steel Bottle Opener

Konstruksi stainless steel sikat kualitas tinggi

Cukup kirim kriya sampeyan; kita bakal nindakake liyane kanggo sampeyan.

Berkomitmen kanggo standar layanan / pembuka botol stainless steel berkualitas tinggi

Pembuka botol stainless steel kertu

Gampang digunakake lan digawa!

Stainless Steel Bottle Opener

Pengepakan

1 pc / kantong opp, 100 pcs / tas poli gedhe, 1000 pcs / ctn

Kiriman

Bagean cilik: dikirim karo kurir Internasional, kayata FedEx, UPS, DHL, lsp.

Pesenan gedhe: liwat segara utawa udhara, kita bisa menehi cara pangiriman sing murah kanggo sampeyan, utawa dhaptar kemasan kasedhiya sadurunge kanggo klien kanggo ngatur pangiriman sing becik, mohon informasi luwih dhisik yen sampeyan duwe forwarder, kita bakal ngatur barang kanthi apik kanggo sampeyan.

Bayaran

Ragad cetakan kudu dibayar sadurunge produksi sampel

Setoran 50% nglawan SC sing disetujoni, lan saldo jelas sadurunge dikirim.

Kita nampa T / T lan Western Union.

Pilihan Plating

Stainless Steel Bottle Opener

Pilihan Paket

Stainless Steel Bottle Opener

Paket sing beda-beda cocog karo macem-macem syarat

Stainless Steel Bottle Opener

Produsen Profesional & dipercaya

Rega kompetitif kanthi wektu pangiriman cepet lan layanan purna jual

Materi Lingkungan & Eco-friendly

Nanging Nglayani 50+ pelanggan jangka panjang kanthi sesambetan 15+ taun

Tim Teknis & QC Profesional: Pengalaman kerja 20+ taun ing industri kita

Stainless Steel Bottle Opener

DESAIN GRATIS / desainer profesional

Supaya kita bisa nggawe pin lapel sing luwih apik sanajan sampeyan mung duwe gambar

Stainless Steel Bottle Opener

Aman / Kita milih plating lingkungan

Stainless Steel Bottle Opener

Sertifikasi produksi

Stainless Steel Bottle Opener

Babagan conto

Sampel saka stok yaiku biaya nglumpukake gratis.

Sampel saka desain sampeyan dhewe siyap ing 5-7 dina kerja sawise nampa ragad perkakas & disetujoni kriya produksi, ongkos kirim minangka prabayar utawa koleksi.

FAQ

1. P: Apa produk liyane sing bisa diproduksi kajaba pembuka botol stainless steel?
Kotar: Kustomisasi jeneng tag, lencana, medali, pembuka botol stainless steel, sabuk sabuk, manset, pembuka botol klip dasi, klip uang, lambang mobil, tag asu, tetenger, keychain, cincin, gelang, lsp.

2. P: Apa sampeyan bisa nggarap desain utawa produk minangka conto asli?
Kotar: Ya, mesthine. Karya utama yaiku ngasilake barang sing disesuaikan.

3. P: Apa sing sampeyan saranake babagan proses yen aku pengin duwe pambuka botol stainless steel kanthi anggaran murah?
Kotar: Bahan wesi kanthi proses enamel alus minangka pilihan sing tepat. . Enamel alus paduan seng disaranake ukuran gedhe luwih saka 50mm utawa bekas kekandelan tebal. 3mm munggah.

4. P: Apa format desain sing sampeyan tampa?
Kotar: File Adobe Illustrator lan PDF paling apik, PS, PNG lan JPEG bisa ditindakake sawetara acara.

5. P: Apa MOQ kasebut?
Kotar: MOQ ana 50 pcs / saben desain .. We seneng mbantu sampeyan babagan desain apa wae.

6. P: Apa pigura wektu kanggo sampling utawa produksi massal?
Kotar: Umume, butuh 5-7 dina kerja kanggo counter counter lan 7 dina kerja kanggo produksi massal. Wektu bisa uga beda-beda miturut produksi lan jumlahe.

7. P: Apa garansi kasebut?
Kotar: kita bakal njaga cetakan suwene 2 taun wiwit produksi pungkasan, ora bakal dikenani biaya cetakan kanggo pesen maneh sajrone wektu kasebut.

8. P: Jaminan apa sing aku duwe amarga kita kudu mbayar kabeh sadurunge dikirim?
Kotar: Pabrik kita wis ana ing lapangan iki wiwit taun 1998, lan duwe tim QC dhewe kanggo mesthekake kualitas. Gambar conto pengiriman kasedhiya ing panjaluk.

9. P: Kepiye carane aku mbayar pesenan?
Kotar: Western Union lan T / T paling trep.

10. P: Cara pangiriman apa sing kasedhiya?
Kotar: FedEx, DHL, UPS, TNT, AIR, SEA tundhuk mendesak nalika klien butuh barang ing tangan lan anggaran biaya pengiriman.

Tags Panas: Pembuka Botol Baja Tahan Karat, Produsen, Suplier, Tuku, Pabrik, Disesuaikan, Murah, Rega murah, Harga, Dhaptar Harga, Quotation, Fashion, Kualitas, Jual Paling Anyar, Apik

Tag Product

Kategori sing gegandhengan

Kirim Enquiry

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.