Ngarep > > Pin > Pin Enamel
Pin Enamel
  • Air ProPin Enamel

Pin Enamel

Pin enamel kelas paling dhuwur bisa cocog karo logo organisasi sampeyan kanthi detail sing luar biasa! Dheweke diprodhuksi logam prangko nganggo desain lan diisi nganggo warna enamel alus opsional. Pin enamel logam grosir kualitas apik logo khusus nganggo plating nikel

Kirim Enquiry

Katrangan Product

Pin enamel kelas paling dhuwur bisa cocog karo logo organisasi sampeyan kanthi detail sing luar biasa! Dheweke diprodhuksi logam prangko nganggo desain lan diisi nganggo warna enamel alus opsional.

Pin enamel logam grosir kualitas apik logo khusus nganggo plating nikel

Enamel Pins

Desain 2D Stamping Lapel enamel Pins, logo sisih utawa dobel.
Materi Wesi
Mbenakake Kopine kupu-kupu
Proses Stamping pin enamel
Wangun Babak
Ukurane 25mm
Werna Enamel alus
Ragad conto Kit sampel gratis. Dhasar conto nglumpukake desain lan spesifikasi sing dijaluk.
wektu conto 5-7 dina kerja sawise karya seni disetujoni
wektu timbal 7 dina kerja sawise conto disetujoni tundhuk jumlah sing dituku.
Kiriman Liwat UPS, DHL, TNT, FedEx, Kargo Udara¼Œ Kargo Laut dll.
logo Custom-digawe
Layanan gratis Kutipan gratis, bukti digital gratis, biaya cetakan gratis nganti 5000 pcs
plating Nikel
Pesenan minimal 50 pcs
Lamaran hadiah promosi / souvenir / puncak / konferensi / game / dekorasi / hadiah pesta / hadiah ulang tahun lsp
kemasan tas poli / tas gelembung / tas OPP / kothak plastik / kothak hadiah lsp
pambayaran T / T, Western Union Bank, L / C
Karya seni CorelDraw, Illustrator, JPG, PDF,

Werna ana ing pin enamel alus sing dipisahake karo garis logam sing apik banget lan diiseni ing level ngisor nganti logam sing polesan sing katon apik!

Pin enamel lembut sumbangan

Enamel Pins

Pin enamel alus Custom Metal alus bisa digunakake kanggo penghargaan, souvenir, hadiah promosi, acara khusus pernikahan, dekorasi, lsp.

Saben pin enamel alus duwe pinunjul lan budaya dhewe-dhewe, saben desain unik lan selembar seni kanggo saben desainer.

Swedia pin enamel alus

Enamel Pins

Cukup kirim kriya sampeyan; kita bakal nindakake liyane kanggo sampeyan.

Kita seneng bisa nggarap sampeyan kanggo ndandani ide dadi pin enamel alus sing apik

Tandhani pin enamel sing alus

Enamel Pins

Pengepakan

1 pc / kantong opp, 100 pcs / tas poli gedhe, 1000 pcs / ctn

Kiriman

Bagean cilik: dikirim karo kurir Internasional, kayata FedEx, UPS, DHL, lsp.

Pesenan gedhe: liwat segara utawa udhara, kita bisa menehi cara pangiriman sing murah kanggo sampeyan, utawa dhaptar kemasan kasedhiya sadurunge kanggo klien kanggo ngatur pangiriman sing becik, mohon informasi luwih dhisik yen sampeyan duwe forwarder, kita bakal ngatur barang kanthi apik kanggo sampeyan.

Bayaran

Ragad cetakan kudu dibayar sadurunge produksi sampel

Setoran 50% nglawan SC sing disetujoni, lan saldo jelas sadurunge dikirim.

Kita nampa T / T lan Western Union.

Pilihan Plating

Enamel Pins

Aksesoris beda

Enamel Pins

Pilihan Paket

Enamel Pins

Paket sing beda-beda cocog karo macem-macem syarat

Enamel Pins

Produsen Profesional & dipercaya

Rega kompetitif kanthi wektu pangiriman cepet lan layanan purna jual

Materi Lingkungan & Eco-friendly

Nanging Nglayani 50+ pelanggan jangka panjang kanthi sesambetan 15+ taun

Tim Teknis & QC Profesional: Pengalaman kerja 20+ taun ing industri kita

Enamel Pins

DESAIN GRATIS / desainer profesional

Supaya kita bisa nggawe pin lapel sing luwih apik sanajan sampeyan mung duwe gambar

Enamel Pins

Aman / Kita milih plating lingkungan

Enamel Pins

Sertifikasi produksi

Enamel Pins

Babagan conto Pin Enamel Lembut

Sampel saka stok yaiku biaya nglumpukake gratis.

Sampel saka desain sampeyan dhewe siyap ing 5-7 dina kerja sawise nampa ragad perkakas & disetujoni kriya produksi, ongkos kirim minangka prabayar utawa koleksi.

FAQ

1. P: Apa produk liyane sing bisa diproduksi kajaba Pin Enamel Lembut?
Kotar: Kustomisasi jeneng tag, lencana, medali, koin tantangan, gesper sabuk, manset, pembuka botol klip dasi, klip dhuwit, lambang mobil, tag asu, tetenger, gantungan kunci, cincin, gelang, lsp.

2. P: Apa sampeyan bisa nggarap desain utawa produk minangka conto asli?
Kotar: Ya, mesthine. Karya utama yaiku ngasilake barang sing disesuaikan.

3. P: Apa sing sampeyan saranake babagan proses yen aku pengin duwe Pin Enamel Lembut sing murah regane murah?
Kotar: Bahan wesi kanthi proses enamel alus minangka pilihan sing tepat. . Enamel alus paduan seng disaranake ukuran gedhe luwih saka 50mm utawa bekas kekandelan tebal. 3mm munggah.

4. P: Apa format desain sing sampeyan tampa?
Kotar: File Adobe Illustrator lan PDF paling apik, PS, PNG lan JPEG bisa ditindakake sawetara acara.

5. P: Apa MOQ kasebut?
Kotar: MOQ ana 50 pcs / saben desain .. We seneng mbantu sampeyan babagan desain apa wae.

6. P: Apa pigura wektu kanggo sampling utawa produksi massal?
Kotar: Umume, butuh 5-7 dina kerja kanggo counter counter lan 7 dina kerja kanggo produksi massal. Wektu bisa uga beda-beda miturut produksi lan jumlahe.

7. P: Apa garansi kasebut?
Kotar: kita bakal njaga cetakan suwene 2 taun wiwit produksi pungkasan, ora bakal dikenani biaya cetakan kanggo pesen maneh sajrone wektu kasebut.

8. P: Jaminan apa sing aku duwe amarga kita kudu mbayar kabeh sadurunge dikirim?
Kotar: Pabrik kita wis ana ing lapangan iki wiwit taun 1998, lan duwe tim QC dhewe kanggo mesthekake kualitas. Gambar conto pengiriman kasedhiya ing panjaluk.

9. P: Kepiye carane aku mbayar pesenan?
Kotar: Western Union lan T / T paling trep.

10. P: Cara pangiriman apa sing kasedhiya?
Kotar: FedEx, DHL, UPS, TNT, AIR, SEA tundhuk mendesak nalika klien butuh barang ing tangan lan anggaran biaya pengiriman.

Tags Panas: Pin Enamel, Produsen, Suplier, Tuku, Pabrik, Disesuaikan, Murah, Rega murah, Regane, Daftar Harga, Quotation, Fashion, Kualitas, Jual Paling Anyar, Apik

Tag Product

Kategori sing gegandhengan

Kirim Enquiry

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.