Ngarep > > Pin > Cloisonne Pin
Cloisonne Pin
  • Air ProCloisonne Pin

Cloisonne Pin

Pin cloisonne tiruan digawe kanthi warna enamel resin sing jarum suntik kanthi tangan dadi bagean sing disabetake .Warna-warna diisi kanthi tangan. Sanajan ora digawe kanthi cara Cloisonne sing asli, pin cloisonne tiruan regane larang banget lan isih bisa digunakake produk bermutu. Logo kustom grosir kualitas apik Grosir logam karo pin emas

Kirim Enquiry

Katrangan Product

Pin cloisonne tiruan digawe kanthi warna enamel resin sing warna kanthi jarum suntik tangan dadi bagean sing disabetake .Warna kasebut diisi kanthi tangan.

Sanajan ora digawe kanthi cara Cloisonne sing sejatine, pin cloisonne tiruan regane larang regane lan isih bisa ngasilake produk sing berkualitas.

Logo kustom grosir kualitas apik Grosir logo klambi nganggo plating emas

Desain 2D Stamping Lapel imitasi cloisonne pin, logo sisih
Materi Tembaga
Mbenakake Ikatan
Proses Stamping tiruan cloisonne pin
Wangun Ora teratur
Ukurane 38mm
Werna Palsu tiruan cloisonne / Enamel anyar
Ragad conto Kit sampel gratis. Dhasar conto nglumpukake desain lan spesifikasi sing dijaluk.
wektu conto 5-7 dina kerja sawise karya seni disetujoni
wektu timbal 7 dina kerja sawise conto disetujoni tundhuk jumlah sing dituku.
Kiriman Liwat UPS, DHL, TNT, FedEx, Kargo Udara¼Œ Kargo Laut dll.
logo Custom-digawe
Layanan gratis Kutipan gratis, bukti digital gratis, biaya cetakan gratis nganti 5000 pcs
plating Emas
Pesenan minimal 50 pcs
Lamaran hadiah promosi / souvenir / puncak / konferensi / game / dekorasi / hadiah pesta / hadiah ulang tahun lsp
kemasan tas poli / tas gelembung / tas OPP / kothak plastik / kothak hadiah lsp
pambayaran T / T, Western Union Bank, L / C
Karya seni CorelDraw, Illustrator, JPG, PDF,

Kacepetan racer tiruan pin cloisonne

Pin cloisonné tiruan racer cepet minangka label tim lan resmi diakoni.

Pin cloisonne tiruan Logam Kustom kualitas dhuwur bisa digunakake kanggo penghargaan, souvenir, hadiah promosi, acara khusus pernikahan, dekorasi dll.

Saben pin tirai cloisonne duwe pinunjul lan budaya dhewe-dhewe, saben desain unik lan selembar seni kanggo saben desainer.

Logo tim tiruan cloisonne pin

Cukup kirim kriya sampeyan; kita bakal nindakake liyane kanggo sampeyan.

Berkomitmen kanggo standar layanan / pin cloisonne imitasi sing bermutu

Tandha pin cloisonne tiruan

Pengepakan

1 pc / kantong opp, 100 pcs / tas poli gedhe, 1000 pcs / ctn

Kiriman

Bagean cilik: dikirim karo kurir Internasional, kayata FedEx, UPS, DHL, lsp.

Pesenan gedhe: liwat segara utawa udhara, kita bisa menehi cara pangiriman sing murah kanggo sampeyan, utawa dhaptar kemasan kasedhiya sadurunge kanggo klien kanggo ngatur pangiriman sing becik, mohon informasi luwih dhisik yen sampeyan duwe forwarder, kita bakal ngatur barang kanthi apik kanggo sampeyan.

Bayaran

Ragad cetakan kudu dibayar sadurunge produksi sampel

Setoran 50% nglawan SC sing disetujoni, lan saldo jelas sadurunge dikirim.

Kita nampa T / T lan Western Union.

Pilihan Plating

Cloisonne Pin

Aksesoris beda

Cloisonne Pin

Pilihan Paket

Cloisonne Pin

Paket sing beda-beda cocog karo macem-macem syarat

Cloisonne Pin

Produsen Profesional & dipercaya

Rega kompetitif kanthi wektu pangiriman cepet lan layanan purna jual

Materi Lingkungan & Eco-friendly

Nanging Nglayani 50+ pelanggan jangka panjang kanthi sesambetan 15+ taun

Tim Teknis & QC Profesional: Pengalaman kerja 20+ taun ing industri kita

Cloisonne Pin

DESAIN GRATIS / desainer profesional

Supaya kita bisa nggawe pin lapel sing luwih apik sanajan sampeyan mung duwe gambar

Cloisonne Pin

Aman / Kita milih plating lingkungan

Cloisonne Pin

Sertifikasi produksi

Cloisonne Pin

Babagan conto

Sampel saka stok yaiku biaya nglumpukake gratis.

Sampel saka desain sampeyan dhewe siyap ing 5-7 dina kerja sawise nampa ragad perkakas & disetujoni kriya produksi, ongkos kirim minangka prabayar utawa koleksi.

FAQ

1. P: Apa produk liyane sing bisa diprodhuksi kajaba tiru cloisonne pin?
Kotar: Kustomisasi jeneng tag, lencana, medali, koin tantangan, gesper sabuk, manset, pembuka botol klip dasi, klip dhuwit, lambang mobil, tag asu, tetenger, gantungan kunci, cincin, gelang, lsp.

2. P: Apa sampeyan bisa nggarap desain utawa produk minangka conto asli?
Kotar: Ya, mesthine. Karya utama yaiku ngasilake barang sing disesuaikan.

3. P: Apa sing sampeyan saranake babagan proses yen aku pengin duwe pin cloisonne imitasi berkualitas kanthi anggaran murah?
Kotar: Bahan wesi kanthi proses enamel alus minangka pilihan sing tepat. . Enamel alus paduan seng disaranake ukuran gedhe luwih saka 50mm utawa bekas kekandelan tebal. 3mm munggah.

4. P: Apa format desain sing sampeyan tampa?
Kotar: File Adobe Illustrator lan PDF paling apik, PS, PNG lan JPEG bisa ditindakake sawetara acara.

5. P: Apa MOQ kasebut?
Kotar: MOQ ana 50 pcs / saben desain .. We seneng mbantu sampeyan babagan desain apa wae.

6. P: Apa pigura wektu kanggo sampling utawa produksi massal?
Kotar: Umume, butuh 5-7 dina kerja kanggo counter counter lan 7 dina kerja kanggo produksi massal. Wektu bisa uga beda-beda miturut produksi lan jumlahe.

7. P: Apa garansi kasebut?
Kotar: kita bakal njaga cetakan suwene 2 taun wiwit produksi pungkasan, ora bakal dikenani biaya cetakan kanggo pesen maneh sajrone wektu kasebut.

8. P: Jaminan apa sing aku duwe amarga kita kudu mbayar kabeh sadurunge dikirim?
Kotar: Pabrik kita wis ana ing lapangan iki wiwit taun 1998, lan duwe tim QC dhewe kanggo mesthekake kualitas. Gambar conto pengiriman kasedhiya ing panjaluk.

9. P: Kepiye carane aku mbayar pesenan?
Kotar: Western Union lan T / T paling trep.

10. P: Cara pangiriman apa sing kasedhiya?
Kotar: FedEx, DHL, UPS, TNT, AIR, SEA tundhuk mendesak nalika klien butuh barang ing tangan lan anggaran biaya pengiriman.

Tags Panas: Pin Cloisonne, Produsen, Suplier, Tuku, Pabrik, Disesuaikan, Murah, Rega murah, Harga, Dhaptar Harga, Quotation, Fashion, Kualitas, Jual Paling Anyar, Apik

Tag Product

Kategori sing gegandhengan

Kirim Enquiry

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.