Medali Olahraga
Lencana Pin
Lapel Pin
  • Aplikasi Produk

    Aksesoris, dekorasi, hadiah, hadiah, premi, penghargaan, koleksi, souvenir, penjualan panas,

  • Sertifikat kita

    SMETA, SGS

  • Piranti Produksi

    Stamping, etching, polishing injeksi & plating lan mesin enamel, uga mesin infill pewarnaan otomatis

  • Pasar Produksi

    Produk kami dikirim menyang saindenging jagad, nanging utamane menyang Eropa lan Amerika. Kita wis sah menehi premi lan hadiah kanggo Liga Premier Inggris, Liga Seri A Italia, klub NBA, label anggur, lsp.

Komentar: Kabeh produk ing gambar mung kanggo referensi, ora didol.

ZHAOQING KOTA YUYA METAL PRODUK PLASTIK CO., LTD

Kita minangka produsen profesional sing duwe pengalaman 22 taun ing cincin kunci sing digawe khusus, lencana, medali, piring logo, manset, rantai kunci koin, bookmark logam, klip dhuwit lan produk logam liyane. Kita pancen setya ora mung kanggo rega sing paling apik lan kompetitif, nanging uga nyedhiyakake barang-barang berkualitas, layanan kualitas lan wektu sing tepat wektu. Kanggo njamin produksi sing sesuai karo sarat pasar pembaruan, pendekatan proaktif kanggo ngirim produk kanggo nyoba EN71 -3 & Rilis Nikel lsp wis ditindakake wiwit taun 2005, laporan SGS bisa ana nalika panjaluk. Minangka pabrik profesional, kita pengin menehi lencana pin, lapel pin, pembuka botol, pembuka lawang, medali olahraga.