Ngarep > > Pin > Pin Enamel Etched
Pin Enamel Etched
  • Air ProPin Enamel Etched

Pin Enamel Etched

Pin enamel sing erat biasane luwih murah tinimbang proses liyane kayata pin enamel cap utawa pin enamel casting yen materi padha. Kekandelan logam biasane 0,8mm sing luwih tipis tinimbang pin enamel cap normal utawa pin enamel casting, iku uga proses produksi sing ideal kanggo barang logam ringan, utawa desain sing mbutuhake katrangan sing apik. Panutup epoxy iku opsional

Kirim Enquiry

Katrangan Product

Pin enamel sing erat biasane luwih murah tinimbang proses liyane kayata pin enamel cap utawa pin enamel casting yen materi padha. Kekandelan logam biasane 0,8mm sing luwih tipis tinimbang pin enamel cap normal utawa pin enamel casting, iku uga proses produksi sing ideal kanggo barang logam ringan, utawa desain sing mbutuhake katrangan sing apik. Panutup epoxy iku opsional

Etched Enamel Pins

Desain 2D Lapel etched pin enamel, logo sisih.
Materi Kuningan
Mbenakake Bros
Proses Enamel pin enamel
Wangun Cut kanggo bentuk
Ukurane 28mm
Werna Enamel alus
Ragad conto Kit sampel gratis. Dhasar conto nglumpukake desain lan spesifikasi sing dijaluk.
wektu conto 5-7 dina apa sawise disetujoni produksi
wektu timbal 7 dina kerja sawise conto disetujoni tundhuk jumlah sing dituku.
Kiriman Liwat UPS, DHL, TNT, FedEx, Kargo Udara¼Œ Kargo Laut dll.
logo Custom-digawe
Layanan gratis Kutipan gratis, bukti digital gratis, biaya cetakan gratis nganti 5000 pcs
plating Emas
Pesenan minimal 50 pcs
Lamaran hadiah promosi / souvenir / puncak / konferensi / game / dekorasi / hadiah pesta / hadiah ulang tahun lsp
kemasan tas poli / tas gelembung / tas OPP / kothak plastik / kothak hadiah lsp
pambayaran T / T, Western Union Bank, L / C
Karya seni CorelDraw, Illustrator, JPG, PDF,

Pin enamel sing dibunderaké

Bahan kanggo pin enamel sing ana etched bisa tembaga, tembaga, stainless steel, aluminiumâ € ¦ lsp. Enamel pin enamel ngganti bagean pin proses liyane amarga pabrikan sing gampang, wektu pangiriman cepet lan garis logam sing apik.

Etched Enamel Pins

Pin enamel Custom Metal sing apik bisa digunakake kanggo penghargaan, souvenir, hadiah promosi, acara khusus. manten, dekorasi lsp.

Saben pin enamel sing ana etched duwe pinunjul lan budaya dhewe-dhewe, saben desain unik lan selembar seni kanggo saben desainer.

Kelas enamel pin es enamel

Etched Enamel Pins

Kirimake gambar / sketsa utawa gambar sampeyan kanggo pin enamel sing wis sampeyan senengi, kita bakal menehi rega paling apik lan conto counter kanggo sampeyan kanggo persetujuan jinis ing wektu paling cedhak.

Tandhani pin enamel sing wis terukir

Etched Enamel Pins

Pengepakan

1 pc / kantong opp, 100 pcs / tas poli gedhe, 1000 pcs / ctn

Kiriman

Bagean cilik: dikirim karo kurir Internasional, kayata FedEx, UPS, DHL, lsp.

Pesenan gedhe: liwat segara utawa udhara, kita bisa menehi cara pangiriman sing murah kanggo sampeyan, utawa dhaptar kemasan kasedhiya sadurunge kanggo klien kanggo ngatur pangiriman sing becik, mohon informasi luwih dhisik yen sampeyan duwe forwarder, kita bakal ngatur barang kanthi apik kanggo sampeyan.

Bayaran

Ragad cetakan kudu dibayar sadurunge produksi sampel

Setoran 50% nglawan SC sing disetujoni, lan saldo jelas sadurunge dikirim.

Kita nampa T / T lan Western Union.

Pilihan Plating

Etched Enamel Pins

Aksesoris beda

Etched Enamel Pins

Pilihan Paket

Etched Enamel Pins

Paket sing beda-beda cocog karo macem-macem syarat

Etched Enamel Pins

Produsen Profesional & dipercaya

Rega kompetitif kanthi wektu pangiriman cepet lan layanan purna jual

Materi Lingkungan & Eco-friendly

Nanging Nglayani 50+ pelanggan jangka panjang kanthi sesambetan 15+ taun

Tim Teknis & QC Profesional: Pengalaman kerja 20+ taun ing industri kita

Etched Enamel Pins

DESAIN GRATIS / desainer profesional

Supaya kita bisa nggawe pin lapel sing luwih apik sanajan sampeyan mung duwe gambar

Etched Enamel Pins

Aman / Kita milih plating lingkungan

Etched Enamel Pins

Sertifikasi produksi

Etched Enamel Pins

Babagan conto

Sampel saka stok yaiku biaya nglumpukake gratis.

Sampel saka desain sampeyan dhewe siyap ing 5-7 dina kerja sawise nampa ragad perkakas & disetujoni kriya produksi, ongkos kirim minangka prabayar utawa koleksi.

FAQ

1. P: Apa produk liyane sing bisa diprodhuksi kajaba pin enamel sing wis terukir?
Kotar: Kustomisasi jeneng tag, lencana, medali, koin tantangan, gesper sabuk, manset, pembuka botol klip dasi, klip dhuwit, lambang mobil, tag asu, tetenger, gantungan kunci, cincin, gelang, lsp.

2. P: Apa sampeyan bisa nggarap desain utawa produk minangka conto asli?
Kotar: Ya, mesthine. Karya utama yaiku ngasilake barang sing disesuaikan.

3. P: Proses apa sing sampeyan saranake yen aku pengin duwe pin enamel sing apik kanthi anggaran murah?
Kotar: Bahan wesi kanthi proses enamel alus minangka pilihan sing tepat. . Enamel alus paduan seng disaranake ukuran gedhe luwih saka 50mm utawa bekas kekandelan tebal. 3mm munggah.

4. P: Apa format desain sing sampeyan tampa?
Kotar: File Adobe Illustrator lan PDF paling apik, PS, PNG lan JPEG bisa ditindakake sawetara acara.

5. P: Apa MOQ kasebut?
Kotar: MOQ ana 50 pcs / saben desain .. We seneng mbantu sampeyan babagan desain apa wae.

6. P: Apa pigura wektu kanggo sampling utawa produksi massal?
Kotar: Umume, butuh 5-7 dina kerja kanggo counter counter lan 7 dina kerja kanggo produksi massal. Wektu bisa uga beda-beda miturut produksi lan jumlahe.

7. P: Apa garansi kasebut?
Kotar: kita bakal njaga cetakan suwene 2 taun wiwit produksi pungkasan, ora bakal dikenani biaya cetakan kanggo pesen maneh sajrone wektu kasebut.

8. P: Jaminan apa sing aku duwe amarga kita kudu mbayar kabeh sadurunge dikirim?
Kotar: Pabrik kita wis ana ing lapangan iki wiwit taun 1998, lan duwe tim QC dhewe kanggo mesthekake kualitas. Gambar conto pengiriman kasedhiya ing panjaluk.

9. P: Kepiye carane aku mbayar pesenan?
Kotar: Western Union lan T / T paling trep.

10. P: Cara pangiriman apa sing kasedhiya?
Kotar: FedEx, DHL, UPS, TNT, AIR, SEA tundhuk mendesak nalika klien butuh barang ing tangan lan anggaran biaya pengiriman.

Tags Panas: Pin Enamel Etched, Produsen, Suplier, Tuku, Pabrik, Disesuaikan, Murah, Rega murah, Harga, Dhaptar Harga, Quotation, Fashion, Kualitas, Jual Paling Anyar, Apik

Tag Product

Kategori sing gegandhengan

Kirim Enquiry

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.