Ngarep > > Lencana > Lencana Jeneng
Lencana Jeneng
  • Air ProLencana Jeneng

Lencana Jeneng

Lencana jeneng duwe pinunjul lan budaya dhewe-dhewe. Lencana jeneng disesuaikan karo perusahaan, sekolah utawa organisasi sosial ing saindenging jagad sing ana gandhengane karo jeneng lan logo ikonik.

Kirim Enquiry

Katrangan Product

Lencana jeneng duwe signifikansi lan budaya sing luar biasa.

Lencana jeneng disesuaikan karo perusahaan, sekolah utawa organisasi sosial ing saindenging jagad sing ana gandhengane karo jeneng lan logo ikonik.

Name Badges

Desain Lencana jeneng stamping, logo sisih
Materi tembaga
Mbenakake Kopine kupu-kupu
Proses Lencana jeneng enamel anyar
Wangun Custom-digawe
Ukurane 30mm
Werna enamel anyar
Ragad conto Kit sampel gratis. Dhasar conto nglumpukake desain lan spesifikasi sing dijaluk.
wektu conto 5-7 dina kerja sawise karya seni produksi disetujoni
wektu timbal 7 dina kerja sawise conto disetujoni tundhuk jumlah sing dituku.
Kiriman Liwat UPS, DHL, TNT, FedEx, Kargo Udara¼Œ Kargo Laut dll.
logo Custom-digawe
Freeservice Quote gratis, bukti freedigital, freemoldfeeupto 5000 pcs
plating Emas
Pesenan minimal 50 pcs
Lamaran hadiah promosi / souvenir / puncak / konferensi / game / dekorasi / hadiah pesta / hadiah ulang tahun lsp
kemasan tas poli / tas gelembung / tas OPP / kothak plastik / kothak hadiah lsp
pambayaran T / T, Western Union Bank, L / C
Karya seni CorelDraw, Illustrator, JPG, PDF,

Lencana jeneng nganggo logo pabrik

Saben desain lencana jeneng unik lan seni kanggo para desainer.

Kita ngarep-arep bisa kerja bareng sampeyan kanggo ngganti ide menyang lencana jeneng sing penting.

Name Badges

Lencana jeneng posisi

Kita bisa ngawasi produksi kanthi apik kanggo nggawe lencana jeneng kanthi posisi varian kanthi pin safety, kopling kupu-kupu utawa backing magnetâ € ¦dll.

Name Badges

Lencana jeneng klub sing adol

Lencana jeneng kualitas dhuwur bisa cocog karo jeneng organisasi sampeyan kanthi finish luar biasa sing diisi warna lan pelapis opsional, kayata. nikel, emas.

Name Badges

Pengepakan

1 pc / kantong opp, 100 pcs / tas poli gedhe, 1000 pcs / ctn

Kiriman

Bagean cilik: dikirim karo kurir Internasional, kayata FedEx, UPS, DHL, lsp.

Pesenan gedhe: liwat segara utawa udhara, kita bisa menehi cara pangiriman sing murah kanggo sampeyan, utawa dhaptar kemasan kasedhiya sadurunge kanggo klien kanggo ngatur pangiriman sing becik, mohon informasi luwih dhisik yen sampeyan duwe forwarder, kita bakal ngatur barang kanthi apik kanggo sampeyan.

Bayaran

Ragad cetakan kudu dibayar sadurunge produksi sampel

Setoran 50% nglawan SC sing disetujoni, lan saldo jelas sadurunge dikirim.

Kita nampa T / T lan Western Union.

Pilihan Plating

Name Badges

Aksesoris beda

Name Badges

Pilihan Paket

Name Badges

Paket sing beda-beda cocog karo macem-macem syarat

Name Badges

Produsen Profesional & dipercaya

Rega kompetitif kanthi wektu pangiriman cepet lan layanan purna jual

Materi Lingkungan & Eco-friendly

Nanging Nglayani 50+ pelanggan jangka panjang kanthi sesambetan 15+ taun

Tim Teknis & QC Profesional: Pengalaman kerja 20+ taun ing industri kita

Name Badges

DESAIN GRATIS / desainer profesional

Supaya kita bisa nggawe pin lapel sing luwih apik sanajan sampeyan mung duwe gambar

Name Badges

Aman / Kita milih plating lingkungan

Name Badges

Sertifikasi produksi

Name Badges

Babagan lencana jeneng conto

Sampel saka stok yaiku biaya nglumpukake gratis.

Sampel saka desain sampeyan dhewe siyap ing 5-7 dina kerja sawise nampa ragad perkakas & disetujoni kriya produksi, ongkos kirim minangka prabayar utawa koleksi.

FAQ

1. P: Apa produk liyane sing bisa diprodhuksi kajaba lencana jeneng?
Kotar: Kustomisasi jeneng tag, lencana, medali, koin tantangan, gesper sabuk, manset, pembuka botol klip dasi, klip dhuwit, lambang mobil, tag asu, tetenger, gantungan kunci, cincin, gelang, lsp.

2. P: Apa sampeyan bisa nggarap desain utawa produk minangka conto asli?
Kotar: Ya, mesthine. Karya utama yaiku ngasilake barang sing disesuaikan.

3. P: Proses sing sampeyan saranake yen aku pengin duwe lencana jeneng kualitas kanthi anggaran murah?
Kotar: Bahan wesi kanthi proses enamel alus minangka pilihan sing tepat. . Enamel alus paduan seng disaranake ukuran gedhe luwih saka 50mm utawa bekas kekandelan tebal. 3mm munggah.

4. P: Apa format desain sing sampeyan tampa?
Kotar: File Adobe Illustrator lan PDF paling apik, PS, PNG lan JPEG bisa ditindakake sawetara acara.

5. P: Apa MOQ kasebut?
Kotar: MOQ ana 50 pcs / saben desain .. We seneng mbantu sampeyan babagan desain apa wae.

6. P: Apa pigura wektu kanggo sampling utawa produksi massal?
Kotar: Umume, butuh 5-7 dina kerja kanggo counter counter lan 7 dina kerja kanggo produksi massal. Wektu bisa uga beda-beda miturut produksi lan jumlahe.

7. P: Apa garansi kasebut?
Kotar: kita bakal njaga cetakan suwene 2 taun wiwit produksi pungkasan, ora bakal dikenani biaya cetakan kanggo pesen maneh sajrone wektu kasebut.

8. P: Jaminan apa sing aku duwe amarga kita kudu mbayar kabeh sadurunge dikirim?
Kotar: Pabrik kita wis ana ing lapangan iki wiwit taun 1998, lan duwe tim QC dhewe kanggo mesthekake kualitas. Gambar conto pengiriman kasedhiya ing panjaluk.

9. P: Kepiye carane aku mbayar pesenan?
Kotar: Western Union lan T / T paling trep.

10. P: Cara pangiriman apa sing kasedhiya?
Kotar: FedEx, DHL, UPS, TNT, AIR, SEA tundhuk mendesak nalika klien butuh barang ing tangan lan anggaran biaya pengiriman.

Tags Panas: Jeneng Lencana, Produsen, Suplier, Tuku, Pabrik, Disesuaikan, Murah, Rega murah, Rega, Dhaptar Harga, Quotation, Fashion, Kualitas, Jual Paling Anyar, Apik

Tag Product

Kategori sing gegandhengan

Kirim Enquiry

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.