Ngarep > > Lencana > Lencana Magnetik
Lencana Magnetik
  • Air ProLencana Magnetik

Lencana Magnetik

Lencana magnetik kanggo promosi, lencana magnetik desain lucu nganggo plating warna emas, desain sing digawe pelanggan kanggo lencana magnetik ing bahan kuningan kanthi enamel alus sing diisi

Kirim Enquiry

Katrangan Product

Lencana magnetik kanggo promosi, lencana magnetik desain lucu nganggo plating warna emas, desain sing digawe pelanggan kanggo lencana magnetik ing bahan kuningan kanthi enamel alus sing diisi

Magnetic Badge

Desain Lencana magnetik diukir lencana magnetik kanthi plating warna emas
Materi Kuningan
Mbenakake Magnetik bunder
Proses Foto terukir
Wangun Oval
Ukurane 50mm
Werna Enamel alus
Ragad conto Kit sampel gratis. Dhasar conto nglumpukake desain lan spesifikasi sing dijaluk.
wektu conto 5-7 dina kerja sawise karya seni produksi disetujoni
wektu timbal 7 dina kerja sawise conto disetujoni tundhuk jumlah sing dituku.
Kiriman Liwat UPS, DHL, TNT, FedEx, Kargo Udara¼Œ Kargo Laut dll.
logo Custom-digawe
Freeservice Quote gratis, bukti freedigital, freemoldfeeupto 5000 pcs
plating Emas
Pesenan minimal 1pc munggah
Lamaran hadiah promosi / souvenir / puncak / konferensi / game / dekorasi / hadiah pesta / hadiah ulang tahun lsp
kemasan tas poli / tas gelembung / tas OPP / kothak plastik / kothak hadiah lsp
pambayaran T / T, Western Union Bank, L / C
Karya seni CorelDraw, Illustrator, JPG, PDF,

Lencana magnetik wujud sing beda

Lencana magnetik sing disesuaikan karo garis gedhe, produk bermutu kanthi biaya murah lan wektu produksi cepet.

Magnetic Badge

Nyithak lencana magnetik kanthi kubah epoksi ing bahan stainless steel

Potong kanggo bentuk, bahan tahan karat kanthi logo cetak lan kubah epoksi.

Lencana magnetik Kustom Logam kualitas tinggi bisa digunakake kanggo penghargaan, souvenir, hadiah promosi, acara khusus pernikahan, dekorasi lsp.

Magnetic Badge

Cukup kirim kriya sampeyan; kita bakal nindakake liyane kanggo sampeyan.

Kita seneng bisa nggarap sampeyan kanggo ndandani ide dadi lencana magnetik sing apik.

Lencana magnetik ing kothak plastik bening

Kemasan kelas dhuwur

Magnetic Badge

Kiriman

Bagean cilik: dikirim karo kurir Internasional, kayata FedEx, UPS, DHL, lsp.

Pesenan gedhe: liwat segara utawa udhara, kita bisa menehi cara pangiriman sing murah kanggo sampeyan, utawa dhaptar kemasan kasedhiya sadurunge kanggo klien kanggo ngatur pangiriman sing becik, mohon informasi luwih dhisik yen sampeyan duwe forwarder, kita bakal ngatur barang kanthi apik kanggo sampeyan.

Bayaran

Ragad cetakan kudu dibayar sadurunge produksi sampel

Setoran 50% nglawan SC sing disetujoni, lan saldo jelas sadurunge dikirim.

Kita nampa T / T lan Western Union.

Pilihan Plating

Magnetic Badge

Aksesoris beda

Magnetic Badge

Pilihan Paket

Magnetic Badge

Paket sing beda-beda cocog karo macem-macem syarat

Magnetic Badge

Produsen Profesional & dipercaya

Rega kompetitif kanthi wektu pangiriman cepet lan layanan purna jual

Materi Lingkungan & Eco-friendly

Nanging Nglayani 50+ pelanggan jangka panjang kanthi sesambetan 15+ taun

Tim Teknis & QC Profesional: Pengalaman kerja 20+ taun ing industri kita

Magnetic Badge

DESAIN GRATIS / desainer profesional

Supaya kita bisa nggawe pin lapel sing luwih apik sanajan sampeyan mung duwe gambar

Magnetic Badge

Aman / Kita milih plating lingkungan

Magnetic Badge

Sertifikasi produksi

Magnetic Badge

Babagan lencana magnetik conto

Sampel saka stok yaiku biaya nglumpukake gratis.

Sampel saka desain sampeyan dhewe siyap ing 5-7 dina kerja sawise nampa ragad perkakas & disetujoni kriya produksi, ongkos kirim minangka prabayar utawa koleksi.

FAQ

1. P: Apa produk liyane sing bisa diprodhuksi kajaba lencana magnetik?
Kotar: Kustomisasi jeneng tag, lencana, medali, koin tantangan, gesper sabuk, manset, pembuka botol klip dasi, klip dhuwit, lambang mobil, tag asu, tetenger, gantungan kunci, cincin, gelang, lsp.

2. P: Apa sampeyan bisa nggarap desain utawa produk minangka conto asli?
Kotar: Ya, mesthine. Karya utama yaiku ngasilake barang sing disesuaikan.

3. P: Proses apa sing sampeyan saranake yen aku pengin duwe lencana magnetik kanthi anggaran murah?
Kotar: Bahan wesi kanthi proses enamel alus minangka pilihan sing tepat. . Enamel alus paduan seng disaranake ukuran gedhe luwih saka 50mm utawa bekas kekandelan tebal. 3mm munggah.

4. P: Apa format desain sing sampeyan tampa?
Kotar: File Adobe Illustrator lan PDF paling apik, PS, PNG lan JPEG bisa ditindakake sawetara acara.

5. P: Apa MOQ kasebut?
Kotar: MOQ ana 50 pcs / saben desain .. We seneng mbantu sampeyan babagan desain apa wae.

6. P: Apa pigura wektu kanggo sampling utawa produksi massal?
Kotar: Umume, butuh 5-7 dina kerja kanggo counter counter lan 7 dina kerja kanggo produksi massal. Wektu bisa uga beda-beda miturut produksi lan jumlahe.

7. P: Apa garansi kasebut?
Kotar: kita bakal njaga cetakan suwene 2 taun wiwit produksi pungkasan, ora bakal dikenani biaya cetakan kanggo pesen maneh sajrone wektu kasebut.

8. P: Jaminan apa sing aku duwe amarga kita kudu mbayar kabeh sadurunge dikirim?
Kotar: Pabrik kita wis ana ing lapangan iki wiwit taun 1998, lan duwe tim QC dhewe kanggo mesthekake kualitas. Gambar conto pengiriman kasedhiya ing panjaluk.

9. P: Kepiye carane aku mbayar pesenan?
Kotar: Western Union lan T / T paling trep.

10. P: Cara pangiriman apa sing kasedhiya?
Kotar: FedEx, DHL, UPS, TNT, AIR, SEA tundhuk mendesak nalika klien butuh barang ing tangan lan anggaran biaya pengiriman.

Tags Panas: Lencana Magnetik, Produsen, Suplier, Tuku, Pabrik, Disesuaikan, Murah, Rega murah, Harga, Dhaptar Harga, Quotation, Fashion, Kualitas, Jual Paling Anyar, Apik

Tag Product

Kategori sing gegandhengan

Kirim Enquiry

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.