Ngarep > > Pin > Pin Print
Pin Print
  • Air ProPin Print

Pin Print

Print pin digital kanthi lapisan epoksi sing apik kanggo logo pin pin penghargaan
Desain sing digawe khusus kanggo cetakan pin sing digawe saka bahan kuningan
Print pin sales metal panas kualitas apik lan pin lapel

Kirim Enquiry

Katrangan Product

Print pin digital kanthi nutupi epoxy sing apik kanggo logo pin print award

Desain sing digawe khusus kanggo cetakan pin sing digawe saka bahan kuningan

Print pin sales metal panas kualitas apik lan pin lapel

Pin Print

Desain Lencana pin penghargaan digital CMYK.
Materi Kuningan utawa adhedhasar panjaluk pelanggan
Mbenakake Kopine kupu-kupu
Proses CMYK nyithak
Wangun Minangka desain
Ukurane 32mm utawa adhedhasar desain khusus
Werna Nyithak (CMYK utawa layar sutra)
Ragad conto Kit sampel gratis. Dhasar conto nglumpukake desain lan spesifikasi sing dijaluk.
wektu conto 5-7 dina kerja sawise karya seni produksi disetujoni
wektu timbal 10 dina kerja sawise conto sing disetujoni tundhuk jumlah sing dituku.
Kiriman Liwat UPS, DHL, TNT, FedEx, Kargo Udara¼Œ Kargo Laut dll.
logo Custom-digawe
Layanan gratis Kutipan gratis, bukti digital gratis, biaya cetakan gratis nganti 5000 pcs
plating ora ana
Pesenan minimal Ora MOQ
Lamaran hadiah promosi / souvenir / puncak / konferensi / game / dekorasi / hadiah pesta / hadiah ulang tahun lsp
kemasan tas poli / tas gelembung / tas OPP / kothak plastik / kothak hadiah lsp
pambayaran T / T, Western Union Bank, L / C
Karya seni CorelDraw, Illustrator, JPG, PDF,

RECTANGLE URIP Pin Print

Werna kualitas cetakan layar sutra kanthi pagawean kelas dhuwur

Pin Print

Pabrik print pin Customized bisa digunakake kanggo amal, penghargaan, souvenir, hadiah promosi, acara khusus ex wedding, dekorasi lsp. Pin iki bisa nambah makna Urip.

Saben pin pin nduweni pinunjul lan budaya dhewe, uga nganggo seni unik lan saben seni kanggo saben desainer.

Nyithak pin jaran

Pin Print

Print pin kewan digawe saka cetakan CMYK kuningan kanthi lapisan epoxy tipis

Lan desain sampeyan dhewe disambut.

Kita seneng bisa nggarap sampeyan kanggo ndandani ide dadi cetakan pin sing apik.

Print pin bentuke lonjong

Lencana cetakan pin logam logo khusus kanthi rega cukup lan kualitas tinggi

Pin Print

Pengepakan

1 pc / kantong opp, 100 pcs / tas poli gedhe, 1000 pcs / ctn

Kiriman

Bagean cilik: dikirim karo kurir Internasional, kayata FedEx, UPS, DHL, lsp.

Pesenan gedhe: liwat segara utawa udhara, kita bisa menehi cara pangiriman sing murah kanggo sampeyan, utawa dhaptar kemasan kasedhiya sadurunge kanggo klien kanggo ngatur pangiriman sing becik, mohon informasi luwih dhisik yen sampeyan duwe forwarder, kita bakal ngatur barang kanthi apik kanggo sampeyan.

Bayaran

Ragad cetakan kudu dibayar sadurunge produksi sampel

Setoran 50% nglawan SC sing disetujoni, lan saldo jelas sadurunge dikirim.

Kita nampa T / T lan Western Union.

Pilihan Plating

Pin Print

Aksesoris beda

Pin Print

Pilihan Paket

Pin Print

Paket sing beda-beda cocog karo macem-macem syarat

Pin Print

Produsen Profesional & dipercaya

Rega kompetitif kanthi wektu pangiriman cepet lan layanan purna jual

Materi Lingkungan & Eco-friendly

Nanging Nglayani 50+ pelanggan jangka panjang kanthi sesambetan 15+ taun

Tim Teknis & QC Profesional: Pengalaman kerja 20+ taun ing industri kita

Pin Print

DESAIN GRATIS / desainer profesional

Supaya kita bisa nggawe pin lapel sing luwih apik sanajan sampeyan mung duwe gambar

Pin Print

Aman / Kita milih plating lingkungan

Pin Print

Sertifikasi produksi

Pin Print

Babagan conto

Sampel saka stok yaiku biaya nglumpukake gratis.

Sampel saka desain sampeyan dhewe siyap ing 5-7 dina kerja sawise nampa ragad perkakas & disetujoni kriya produksi, ongkos kirim minangka prabayar utawa koleksi.

FAQ

1. P: Apa produk liyane sing bisa diproduksi kajaba pin pin?
Kotar: Kustomisasi jeneng tag, lencana, medali, koin tantangan, gesper sabuk, manset, pembuka botol klip dasi, klip dhuwit, lambang mobil, tag asu, tetenger, gantungan kunci, cincin, gelang, lsp.

2. P: Apa sampeyan bisa nggarap desain utawa produk minangka conto asli?
Kotar: Ya, mesthine. Karya utama yaiku ngasilake barang sing disesuaikan.

3. P: Saran apa sing sampeyan saranake yen aku pengin duwe pin pin bermutu kanthi anggaran murah?
Kotar: Bahan wesi kanthi proses enamel alus minangka pilihan sing tepat. . Enamel alus paduan seng disaranake ukuran gedhe luwih saka 50mm utawa bekas kekandelan tebal. 3mm munggah.

4. P: Apa format desain sing sampeyan tampa?
Kotar: File Adobe Illustrator lan PDF paling apik, PS, PNG lan JPEG bisa ditindakake sawetara acara.

5. P: Apa MOQ kasebut?
Kotar: MOQ ana 50 pcs / saben desain .. We seneng mbantu sampeyan babagan desain apa wae.

6. P: Apa pigura wektu kanggo sampling utawa produksi massal?
Kotar: Umume, butuh 5-7 dina kerja kanggo counter counter lan 7 dina kerja kanggo produksi massal. Wektu bisa uga beda-beda miturut produksi lan jumlahe.

7. P: Apa garansi kasebut?
Kotar: kita bakal njaga cetakan suwene 2 taun wiwit produksi pungkasan, ora bakal dikenani biaya cetakan kanggo pesen maneh sajrone wektu kasebut.

8. P: Jaminan apa sing aku duwe amarga kita kudu mbayar kabeh sadurunge dikirim?
Kotar: Pabrik kita wis ana ing lapangan iki wiwit taun 1998, lan duwe tim QC dhewe kanggo mesthekake kualitas. Gambar conto pengiriman kasedhiya ing panjaluk.

9. P: Kepiye carane aku mbayar pesenan?
Kotar: Western Union lan T / T paling trep.

10. P: Cara pangiriman apa sing kasedhiya?
Kotar: FedEx, DHL, UPS, TNT, AIR, SEA tundhuk mendesak nalika klien butuh barang ing tangan lan anggaran biaya pengiriman.

Tags Panas: Print Pin, Produsen, Suplier, Tuku, Pabrik, Disesuaikan, Murah, Rega murah, Rega, Dhaptar Harga, Quotation, Fashion, Kualitas, Jual Terbaru, Apik

Tag Product

Kategori sing gegandhengan

Kirim Enquiry

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.