Gantungan Kunci Kulit
  • Air ProGantungan Kunci Kulit

Gantungan Kunci Kulit

Gantungan kunci kulit ireng lan kunci mobil Wangun gantungan kunci kulit sing beda bisa dicocogake beda karo piring logam logo pribadi. Plat logam bisa ditindakake kanthi akeh proses, kayata enamel alus, enamel anyar, cetakan lan liya-liyane.

Kirim Enquiry

Katrangan Product

Gantungan kunci kulit ireng lan kunci mobil

Wangun gantungan kunci kulit sing beda bisa dicocogake beda karo piring logam logo pribadi. Plat logam bisa ditindakake kanthi akeh proses, kayata enamel alus, enamel anyar, cetakan lan liya-liyane.

Leather Keychain

Desain 2D gantungan kunci kulit enamel anyar
Materi Paduan seng & kulit
Mbenakake Rantai kunci kulit
Proses Suntikan paduan seng enamel & pemotongan anyar
Wangun Babak
Ukurane Medallion: 30mm dia., Dasar kulit: 55mm H. * 40mm W.
Werna Enamel anyar & kulit ireng
Ragad conto Kit sampel gratis. Dhasar conto nglumpukake desain lan spesifikasi sing dijaluk.
wektu conto 5-7 dina kerja sawise karya seni disetujoni
wektu timbal 7 dina kerja sawise conto disetujoni tundhuk jumlah sing dituku.
Kiriman Liwat UPS, DHL, TNT, FedEx, Kargo Udara¼Œ Kargo Laut dll.
logo Custom-digawe
Freeservice Quote gratis, bukti freedigital, freemoldfeeupto 5000 pcs
plating Emas
Pesenan minimal 50 pcs
Lamaran hadiah promosi / souvenir / puncak / konferensi / game / dekorasi / hadiah pesta / hadiah ulang tahun lsp
kemasan tas poli / tas gelembung / tas OPP / kothak plastik / kothak hadiah lsp
pambayaran T / T, Western Union Bank, L / C
Karya seni CorelDraw, Illustrator, JPG, PDF,

Tali keychain kulit tiruan souvenir khusus

Medali klasik nganggo tali kunci kulit cocok kanggo kendaraan utawa klub mobil antik.

Warna plating antik kelas dhuwur kanggo merek mobil.

Leather Keychain

Gantungan kunci kulit tiruan logo murah lan cap

Logo cap panas ing gantungan kunci kulit ora larang, mula bisa digunakake minangka souvenir kanggo acara.

Leather Keychain

Logo Percetakan populer kanthi tombol kulit keychain

Sampeyan bisa ngganti piring logo cetak sing beda kanggo tombol tombol kulit. Sampeyan gumantung karo pelanggan. Dadi produk sing dipersonalisasi.

Leather Keychain

Pengepakan

1 pc / kantong opp, 100 pcs / tas poli gedhe, 1000 pcs / ctn

Kiriman

Bagean cilik: dikirim karo kurir Internasional, kayata FedEx, UPS, DHL, lsp.

Pesenan gedhe: liwat segara utawa udhara, kita bisa menehi cara pangiriman sing murah kanggo sampeyan, utawa dhaptar kemasan kasedhiya sadurunge kanggo klien kanggo ngatur pangiriman sing becik, mohon informasi luwih dhisik yen sampeyan duwe forwarder, kita bakal ngatur barang kanthi apik kanggo sampeyan.

Bayaran

Ragad cetakan kudu dibayar sadurunge produksi sampel

Setoran 50% nglawan SC sing disetujoni, lan saldo jelas sadurunge dikirim.

Kita nampa T / T lan Western Union.

Pilihan Plating

Leather Keychain

Aksesoris beda

Leather Keychain

Pilihan Paket

Leather Keychain

Paket sing beda-beda cocog karo macem-macem syarat

Leather Keychain

Produsen Profesional & dipercaya

Rega kompetitif kanthi wektu pangiriman cepet lan layanan purna jual

Materi Lingkungan & Eco-friendly

Nanging Nglayani 50+ pelanggan jangka panjang kanthi sesambetan 15+ taun

Tim Teknis & QC Profesional: Pengalaman kerja 20+ taun ing industri kita

Leather Keychain

DESAIN GRATIS / desainer profesional

Supaya kita bisa nggawe pin lapel sing luwih apik sanajan sampeyan mung duwe gambar

Leather Keychain

Aman / Kita milih plating lingkungan

Leather Keychain

Sertifikasi produksi

Leather Keychain

Babagan gantungan kunci kulit conto

Sampel saka stok yaiku biaya nglumpukake gratis.

Sampel saka desain sampeyan dhewe siyap ing 5-7 dina kerja sawise nampa ragad perkakas & disetujoni kriya produksi, ongkos kirim minangka prabayar utawa koleksi.

FAQ

1. P: Apa produk liyane sing bisa diproduksi kajaba keychain kulit?
Kotar: Kustomisasi jeneng tag, lencana, medali, koin tantangan, gesper sabuk, manset, pembuka botol klip dasi, klip dhuwit, lambang mobil, tag asu, tetenger, gantungan kunci, cincin, gelang, lsp.

2. P: Apa sampeyan bisa nggarap desain utawa produk minangka conto asli?
Kotar: Ya, mesthine. Karya utama yaiku ngasilake barang sing disesuaikan.

3. P: Apa sing sampeyan saranake babagan proses yen aku pengin duwe gantungan kunci kulit berkualitas kanthi anggaran murah?
Kotar: Bahan wesi kanthi proses enamel alus minangka pilihan sing tepat. . Enamel alus paduan seng disaranake ukuran gedhe luwih saka 50mm utawa bekas kekandelan tebal. 3mm munggah.

4. P: Apa format desain sing sampeyan tampa?
Kotar: File Adobe Illustrator lan PDF paling apik, PS, PNG lan JPEG bisa ditindakake sawetara acara.

5. P: Apa MOQ kasebut?
Kotar: MOQ ana 50 pcs / saben desain .. We seneng mbantu sampeyan babagan desain apa wae.

6. P: Apa pigura wektu kanggo sampling utawa produksi massal?
Kotar: Umume, butuh 5-7 dina kerja kanggo counter counter lan 7 dina kerja kanggo produksi massal. Wektu bisa uga beda-beda miturut produksi lan jumlahe.

7. P: Apa garansi kasebut?
Kotar: kita bakal njaga cetakan suwene 2 taun wiwit produksi pungkasan, ora bakal dikenani biaya cetakan kanggo pesen maneh sajrone wektu kasebut.

8. P: Jaminan apa sing aku duwe amarga kita kudu mbayar kabeh sadurunge dikirim?
Kotar: Pabrik kita wis ana ing lapangan iki wiwit taun 1998, lan duwe tim QC dhewe kanggo mesthekake kualitas. Gambar conto pengiriman kasedhiya ing panjaluk.

9. P: Kepiye carane aku mbayar pesenan?
Kotar: Western Union lan T / T paling trep.

10. P: Cara pangiriman apa sing kasedhiya?
Kotar: FedEx, DHL, UPS, TNT, AIR, SEA tundhuk mendesak nalika klien butuh barang ing tangan lan anggaran biaya pengiriman.

Tags Panas: Gantungan Kunci Kulit, Produsen, Suplier, Tuku, Pabrik, Disesuaikan, Murah, Rega murah, Rega, Dhaptar Harga, Quotation, Fashion, Kualitas, Jual Paling Anyar, Apik

Tag Product

Kategori sing gegandhengan

Kirim Enquiry

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.