Keychain sing dipersonalisasi
  • Air ProKeychain sing dipersonalisasi

Keychain sing dipersonalisasi

Gantungan kunci khusus promosi paling apik ing tokoh hiu 3D Gantungan kunci khusus karo garis gedhe ing desain 2D utawa 3D, produk bermutu kanthi biaya murah lan wektu produksi cepet

Kirim Enquiry

Katrangan Product

Keychain pribadi sing adol unggul kanthi enamel warna transparan sing diisi

Pracaya manawa kita duwe akeh pengalaman kanggo keychain sing dipersonalisasi kanthi njupuk ide lan ngowahi ide dadi "papan reklame mlaku-mlaku"!

DesainGantungan pribadi 3D casting casting, logo sisih
MateriPaduan seng
MbenakakeGantungan kunci
ProsesGantungan pribadi 3D casting casting enamel alus
WangunCustom-digawe
Ukurane30mm
WernaCustom-digawe
Ragad contoFree sample kit. Ragad conto collect base of your design and requested specifications.
wektu conto5-7 dina kerja sawise produksi> karya seni disetujoni
wektu timbal7 dina kerja sawise conto disetujoni tundhuk jumlah sing dituku.
KirimanLiwat UPS, DHL, TNT, FedEx, Kargo Udara¼Œ Kargo Laut dll.
logoCustom-digawe
Layanan gratisKutipan gratis, bukti digital gratis, biaya cetakan gratis nganti 5000 pcs
platingNikel ireng
Pesenan minimal50 pcs
Lamaranhadiah promosi / souvenir / puncak / konferensi / game / dekorasi / hadiah pesta / hadiah ulang tahun lsp
kemasantas poli / tas gelembung / tas OPP / kothak plastik / kothak hadiah lsp
pambayaranT / T, Western Union Bank, L / C
Karya seniCorelDraw, Illustrator, JPG, PDF,

keychain pribadi karo kupu 3D ing plating nikel antik

Gantungan kunci khusus kanggo promosi, desain lucu kanthi macem-macem bentuk campuran paduan seng lan foto nganggo bahan kuningan bakal laris ing pasar sampeyan.

balung tengkorak keychain pribadi ing kothak kertas

Kita nggatekake produksi, riset teknis, lan sistem manajemen mutu sing cepet kanggo nggawe keychain sing dipersonalisasi kanthi dhuwur.

Gantungan kunci personalisasi promosi paling apik ing gambar hiu 3D

Keychain khusus sing disesuaikan karo garis gedhe ing desain 2D utawa 3D, produk bermutu kanthi biaya murah lan wektu produksi cepet

Pengepakan

1 pc / kantong opp, 100 pcs / tas poli gedhe, 1000 pcs / ctn

Kiriman

Bagean cilik: dikirim karo kurir Internasional, kayata FedEx, UPS, DHL, lsp.

Pesenan gedhe: liwat segara utawa udhara, kita bisa menehi cara pangiriman sing murah kanggo sampeyan, utawa dhaptar kemasan kasedhiya sadurunge kanggo klien kanggo ngatur pangiriman sing becik, mohon informasi luwih dhisik yen sampeyan duwe forwarder, kita bakal ngatur barang kanthi apik kanggo sampeyan.

Bayaran

Ragad cetakan kudu dibayar sadurunge produksi sampel

Setoran 50% nglawan SC sing disetujoni, lan saldo jelas sadurunge dikirim.

Kita nampa T / T lan Western Union.

Pilihan Plating

Aksesoris beda

Pilihan Paket

Different kemasans meet different requirements

Produsen Profesional & dipercaya

Rega kompetitif kanthi wektu pangiriman cepet lan layanan purna jual

Materi Lingkungan & Eco-friendly

Nanging Nglayani 50+ pelanggan jangka panjang kanthi sesambetan 15+ taun

Tim Teknis & QC Profesional: Pengalaman kerja 20+ taun ing industri kita

DESAIN GRATIS / desainer profesional

Supaya kita bisa nggawe pin lapel sing luwih apik sanajan sampeyan mung duwe gambar

Aman / Kita milih plating lingkungan

Sertifikasi produksi

Babagan keychain pribadi sing dipersonalisasi

Sampel saka stok yaiku biaya nglumpukake gratis.

Sampel saka desain sampeyan dhewe siyap ing 5-7 dina kerja sawise nampa ragad perkakas & disetujoni kriya produksi, ongkos kirim minangka prabayar utawa koleksi.

FAQ

1. P: Apa produk liyane sing bisa diproduksi kajaba keychain khusus?
Kotar: Kustomisasi jeneng tag, lencana, medali, koin tantangan, gesper sabuk, manset, pembuka botol klip dasi, klip dhuwit, lambang mobil, tag asu, tetenger, gantungan kunci, cincin, gelang, lsp.

2. P: Apa sampeyan bisa nggarap desain utawa produk minangka conto asli?
Kotar: Ya, mesthine. Karya utama yaiku ngasilake barang sing disesuaikan.

3. P: Saran apa sing sampeyan saranake yen aku pengin duwe keychain pribadi sing dhuwur kanthi anggaran murah?
Kotar: Materi Iron with soft enamel processes is a good choice. . Paduan seng soft enamel is recommended of big sizes more than 50mm or thick thickness ex. 3mm up.

4. P: Apa format desain sing sampeyan tampa?
Kotar: File Adobe Illustrator lan PDF paling apik, PS, PNG lan JPEG bisa ditindakake sawetara acara.

5. P: Apa MOQ kasebut?
Kotar: MOQ is 50 pcs/per design.. We are glad to help you with any designs.

6. P: Apa pigura wektu kanggo sampling utawa produksi massal?
Kotar: Umume, butuh 5-7 dina kerja kanggo counter counter lan 7 dina kerja kanggo produksi massal. Wektu bisa uga beda-beda miturut produksi lan jumlahe.

7. P: Apa garansi kasebut?
Kotar: kita bakal njaga cetakan suwene 2 taun wiwit produksi pungkasan, ora bakal dikenani biaya cetakan kanggo pesen maneh sajrone wektu kasebut.

8. P: Jaminan apa sing aku duwe amarga kita kudu mbayar kabeh sadurunge dikirim?
Kotar: Pabrik kita wis ana ing lapangan iki wiwit taun 1998, lan duwe tim QC dhewe kanggo mesthekake kualitas. Gambar conto pengiriman kasedhiya ing panjaluk.

9. P: Kepiye carane aku mbayar pesenan?
Kotar: Western Union lan T / T paling trep.

10. P: Cara pangiriman apa sing kasedhiya?
Kotar: FedEx, DHL, UPS, TNT, AIR, SEA tundhuk mendesak nalika klien butuh barang ing tangan lan anggaran biaya pengiriman.

Tags Panas: Keychain Pribadi, Produsen, Suplier, Tuku, Pabrik, Disesuaikan, Murah, Rega murah, Harga, Dhaptar Harga, Quotation, Fashion, Kualitas, Jual Paling Anyar, Apik

Tag Product

Kategori sing gegandhengan

Kirim Enquiry

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.