Kertu Bisnis Pembuka Botol
  • Air ProKertu Bisnis Pembuka Botol

Kertu Bisnis Pembuka Botol

Kertu kredit kothong sing dipersonalisasi murah nggawe kertu bisnis pambuka Botol logam kanthi penjualan panas stainless steel

Kirim Enquiry

Katrangan Product

Kertu kredit kothong sing dipersonalisasi murah nggawe kertu bisnis pambuka Botol logam kanthi penjualan panas stainless steel

Bottle Opener Business Card

Desain pambuka botol kosong logam
Materi Waja tahan karat
Mbenakake ora ana
Proses Stamping
Wangun Wangun kertu kredit
Ukurane 60mm ---- utawa adhedhasar panjaluk pelanggan
Werna ora ana
Ragad conto Kit sampel gratis. Dhasar conto nglumpukake desain lan spesifikasi sing dijaluk.
wektu conto 5-7 dina kerja sawise karya seni produksi disetujoni
wektu timbal 10 dina kerja sawise conto sing disetujoni tundhuk jumlah sing dituku.
Kiriman Liwat UPS, DHL, TNT, FedEx, Kargo Udara¼Œ Kargo Laut dll.
logo Custom-digawe
Freeservice Quote gratis, bukti freedigital, freemoldfeeupto 5000 pcs
plating ora ana
Pesenan minimal 50PCS
Lamaran hadiah promosi / souvenir / puncak / konferensi / game / dekorasi / hadiah pesta / hadiah ulang tahun lsp
kemasan tas poli / tas gelembung / tas OPP / kothak plastik / kothak hadiah lsp
pambayaran T / T, Western Union Bank, L / C
Karya seni CorelDraw, Illustrator, JPG, PDF,

Kertu bisnis pembuka botol sikat

Nyithak logo kustom ing kertu bisnis pembuka botol permukaan sing disikat kanthi finsihing berkualitas tinggi

Bottle Opener Business Card

Kertu bisnis pembuka Botol Customised bisa digunakake kanggo oleh-oleh, hadiah promosi lan acara khusus lsp.

Kertu bisnis pembuka botol kanthi desain khusus tegese kanggo budaya lan budaya, uga seni lan seni unik kanggo saben desainer.

Kertu bisnis pambuka botol promosi

Bottle Opener Business Card

Kertu bisnis pembuka botol partai gedhe digawe saka bahan stainless steel

Lan desain sampeyan uga disambut kanggo kertu bisnis pembuka botol kerajinan sing apik

Kita seneng bisa nggarap sampeyan kanggo ndandani ide dadi kertu bisnis pembuka botol berkualitas tinggi

Kertu bisnis pambuka botol banyu khusus

Kertu bisnis pembuka botol logo kustom lan regane murah kanthi kualitas apik

Gantungan kunci pambuka Botol Aluminium kanggo hadiah promosi

Bottle Opener Business Card

Pengepakan

1 pc / kantong opp, 100 pcs / tas poli gedhe, 1000 pcs / ctn

Kiriman

Bagean cilik: dikirim karo kurir Internasional, kayata FedEx, UPS, DHL, lsp.

Pesenan gedhe: liwat segara utawa udhara, kita bisa menehi cara pangiriman sing murah kanggo sampeyan, utawa dhaptar kemasan kasedhiya sadurunge kanggo klien kanggo ngatur pangiriman sing becik, mohon informasi luwih dhisik yen sampeyan duwe forwarder, kita bakal ngatur barang kanthi apik kanggo sampeyan.

Bayaran

Ragad cetakan kudu dibayar sadurunge produksi sampel

Setoran 50% nglawan SC sing disetujoni, lan saldo jelas sadurunge dikirim.

Kita nampa T / T lan Western Union.

Pilihan Plating

Bottle Opener Business Card

Aksesoris beda

Bottle Opener Business Card

Pilihan Paket

Bottle Opener Business Card

Paket sing beda-beda cocog karo macem-macem syarat

Bottle Opener Business Card

Produsen Profesional & dipercaya

Rega kompetitif kanthi wektu pangiriman cepet lan layanan purna jual

Materi Lingkungan & Eco-friendly

Nanging Nglayani 50+ pelanggan jangka panjang kanthi sesambetan 15+ taun

Tim Teknis & QC Profesional: Pengalaman kerja 20+ taun ing industri kita

Bottle Opener Business Card

DESAIN GRATIS / desainer profesional

Supaya kita bisa nggawe pin lapel sing luwih apik sanajan sampeyan mung duwe gambar

Bottle Opener Business Card

Aman / Kita milih plating lingkungan

Bottle Opener Business Card

Sertifikasi produksi

Bottle Opener Business Card

Babagan conto

Sampel saka stok yaiku biaya nglumpukake gratis.

Sampel saka desain sampeyan dhewe siyap ing 5-7 dina kerja sawise nampa ragad perkakas & disetujoni kriya produksi, ongkos kirim minangka prabayar utawa koleksi.

FAQ

1. P: Apa produk liyane sing bisa diproduksi kajaba kertu bisnis pembuka Botol?
Kotar: Kustomisasi jeneng tag, lencana, medali, kartu bisnis Pembuka Botol, sabuk sabuk, manset, pembuka botol klip dasi, klip dhuwit, lambang mobil, tag asu, tetenger, keychain, cincin, gelang, lsp.

2. P: Apa sampeyan bisa nggarap desain utawa produk minangka conto asli?
Kotar: Ya, mesthine. Karya utama yaiku ngasilake barang sing disesuaikan.

3. P: Saran apa sing sampeyan saranake yen aku pengin duwe kertu bisnis pembuka Botol berkualitas tinggi kanthi anggaran murah?
Kotar: Bahan wesi kanthi proses enamel alus minangka pilihan sing tepat. . Enamel alus paduan seng disaranake ukuran gedhe luwih saka 50mm utawa bekas kekandelan tebal. 3mm munggah.

4. P: Apa format desain sing sampeyan tampa?
Kotar: File Adobe Illustrator lan PDF paling apik, PS, PNG lan JPEG bisa ditindakake sawetara acara.

5. P: Apa MOQ kasebut?
Kotar: MOQ ana 50 pcs / saben desain .. We seneng mbantu sampeyan babagan desain apa wae.

6. P: Apa pigura wektu kanggo sampling utawa produksi massal?
Kotar: Umume, butuh 5-7 dina kerja kanggo counter counter lan 7 dina kerja kanggo produksi massal. Wektu bisa uga beda-beda miturut produksi lan jumlahe.

7. P: Apa garansi kasebut?
Kotar: kita bakal njaga cetakan suwene 2 taun wiwit produksi pungkasan, ora bakal dikenani biaya cetakan kanggo pesen maneh sajrone wektu kasebut.

8. P: Jaminan apa sing aku duwe amarga kita kudu mbayar kabeh sadurunge dikirim?
Kotar: Pabrik kita wis ana ing lapangan iki wiwit taun 1998, lan duwe tim QC dhewe kanggo mesthekake kualitas. Gambar conto pengiriman kasedhiya ing panjaluk.

9. P: Kepiye carane aku mbayar pesenan?
Kotar: Western Union lan T / T paling trep.

10. P: Cara pangiriman apa sing kasedhiya?
Kotar: FedEx, DHL, UPS, TNT, AIR, SEA tundhuk mendesak nalika klien butuh barang ing tangan lan anggaran biaya pengiriman.

Tags Panas: Pembuka Botol Kertu Bisnis, Produsen, Suplier, Tuku, Pabrik, Disesuaikan, Murah, Rega murah, Regane, Dhaptar Harga, Quotation, Mode, Kualitas, Jual Terbaru, Apik

Tag Product

Kategori sing gegandhengan

Kirim Enquiry

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.