Gantungan Kunci Pembuka Botol
  • Air ProGantungan Kunci Pembuka Botol

Gantungan Kunci Pembuka Botol

Ganti kunci pembuka botol sing apik banget bisa digunakake kanggo penghargaan kompetisi olahraga, hadiah promosi, acara khusus, dekorasi lsp.

Kirim Enquiry

Katrangan Product

Ganti kunci pembuka botol sing apik banget bisa digunakake kanggo penghargaan kompetisi olahraga, hadiah promosi, acara khusus, dekorasi lsp.

Bottle Opener Keychain

Desain Ganti kunci pembuka botol 2D, logo sisih
Materi Paduan seng
Mbenakake Dering wesi
Proses Casting casting paduan seng
Wangun Custom-digawe
Ukurane 70mm
Werna Ora ana
Ragad conto Kit sampel gratis. Dhasar conto nglumpukake desain lan spesifikasi sing dijaluk.
wektu conto 10-12 dina kerja sawise disetujoni produksi
wektu timbal 10 dina kerja sawise conto sing disetujoni tundhuk jumlah sing dituku.
Kiriman Liwat UPS, DHL, TNT, FedEx, Kargo Udara¼Œ Kargo Laut dll.
logo Custom-digawe
Freeservice Quote gratis, bukti freedigital, freemoldfeeupto 5000 pcs
plating Nikel antik
Pesenan minimal 50 pcs
Lamaran hadiah promosi / souvenir / puncak / konferensi / game / dekorasi / hadiah pesta / hadiah ulang tahun lsp
kemasan 1pc / opp bag, 25 pcs / big bag, tengen qâ € ™ ty / ctn.
pambayaran T / T, Western Union Bank, L / C
Karya seni CorelDraw, Illustrator, JPG, PDF,

Gantungan kunci pambuka botol

Nggunakke kunci pembuka botol cetakan sing ana, sampeyan bisa nggawe laser utawa nyithak tambalan. Aplikasi iki bisa nyuda biaya.

Bottle Opener Keychain

Gantungan kunci pambuka botol duwe macem-macem fungsi; kayata mbukak lawang, digunakake ing layar tutul lan liya-liyane.

Bottle Opener Keychain

Rantai kunci pembuka botol praktis lan berkualitas. Mesthi bakal populer banget kanggo pariwara perusahaan utawa publisitas.

Kunci pembuka botol nikel antik

Bottle Opener Keychain

Pengepakan

1 pc / kantong opp, 100 pcs / tas poli gedhe, 1000 pcs / ctn

Kiriman

Bagean cilik: dikirim karo kurir Internasional, kayata FedEx, UPS, DHL, lsp.

Pesenan gedhe: liwat segara utawa udhara, kita bisa menehi cara pangiriman sing murah kanggo sampeyan, utawa dhaptar kemasan kasedhiya sadurunge kanggo klien kanggo ngatur pangiriman sing becik, mohon informasi luwih dhisik yen sampeyan duwe forwarder, kita bakal ngatur barang kanthi apik kanggo sampeyan.

Bayaran

Ragad cetakan kudu dibayar sadurunge produksi sampel

Setoran 50% nglawan SC sing disetujoni, lan saldo jelas sadurunge dikirim.

Kita nampa T / T lan Western Union.

Pilihan Plating

Bottle Opener Keychain

Pilihan Paket

Bottle Opener Keychain

Paket sing beda-beda cocog karo macem-macem syarat

Bottle Opener Keychain

Produsen Profesional & dipercaya

Rega kompetitif kanthi wektu pangiriman cepet lan layanan purna jual

Materi Lingkungan & Eco-friendly

Nanging Nglayani 50+ pelanggan jangka panjang kanthi sesambetan 15+ taun

Tim Teknis & QC Profesional: Pengalaman kerja 20+ taun ing industri kita

Bottle Opener Keychain

DESAIN GRATIS / desainer profesional

Supaya kita bisa nggawe pin lapel sing luwih apik sanajan sampeyan mung duwe gambar

Bottle Opener Keychain

Aman / Kita milih plating lingkungan

Bottle Opener Keychain

Sertifikasi produksi

Bottle Opener Keychain

Babagan keychain pambuka botol conto

Sampel saka stok yaiku biaya nglumpukake gratis.

Sampel saka desain sampeyan dhewe siyap ing 5-7 dina kerja sawise nampa ragad perkakas & disetujoni kriya produksi, ongkos kirim minangka prabayar utawa koleksi.

FAQ

1. P: Apa produk liyane sing bisa diproduksi kajaba keychain pembuka botol?
Kotar: Kustomisasi jeneng tag, lencana, medali, gantungan kunci pembuka botol, sabuk sabuk, manset, pembuka botol klip dasi, klip dhuwit, lambang mobil, tag asu, tetenger, gantungan kunci, cincin, gelang, lsp.

2. P: Apa sampeyan bisa nggarap desain utawa produk minangka conto asli?
Kotar: Ya, mesthine. Karya utama yaiku ngasilake barang sing disesuaikan.

3. P: Saran apa sing sampeyan saranake yen aku pengin duwe kunci pembuka botol bermutu kanthi anggaran murah?
Kotar: Bahan wesi kanthi proses enamel alus minangka pilihan sing tepat. . Enamel alus paduan seng disaranake ukuran gedhe luwih saka 50mm utawa bekas kekandelan tebal. 3mm munggah.

4. P: Apa format desain sing sampeyan tampa?
Kotar: File Adobe Illustrator lan PDF paling apik, PS, PNG lan JPEG bisa ditindakake sawetara acara.

5. P: Apa MOQ kasebut?
Kotar: MOQ ana 50 pcs / saben desain .. We seneng mbantu sampeyan babagan desain apa wae.

6. P: Apa pigura wektu kanggo sampling utawa produksi massal?
Kotar: Umume, butuh 5-7 dina kerja kanggo counter counter lan 7 dina kerja kanggo produksi massal. Wektu bisa uga beda-beda miturut produksi lan jumlahe.

7. P: Apa garansi kasebut?
Kotar: kita bakal njaga cetakan suwene 2 taun wiwit produksi pungkasan, ora bakal dikenani biaya cetakan kanggo pesen maneh sajrone wektu kasebut.

8. P: Jaminan apa sing aku duwe amarga kita kudu mbayar kabeh sadurunge dikirim?
Kotar: Pabrik kita wis ana ing lapangan iki wiwit taun 1998, lan duwe tim QC dhewe kanggo mesthekake kualitas. Gambar conto pengiriman kasedhiya ing panjaluk.

9. P: Kepiye carane aku mbayar pesenan?
Kotar: Western Union lan T / T paling trep.

10. P: Cara pangiriman apa sing kasedhiya?
Kotar: FedEx, DHL, UPS, TNT, AIR, SEA tundhuk mendesak nalika klien butuh barang ing tangan lan anggaran biaya pengiriman.

Tags Panas: Gantungan Kunci Pembuka Botol, Produsen, Suplier, Tuku, Pabrik, Disesuaikan, Murah, Rega murah, Harga, Dhaptar Harga, Quotation, Fashion, Kualitas, Jual Paling Anyar, Apik

Tag Product

Kategori sing gegandhengan

Kirim Enquiry

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.