Ngarep > > Medali > Medali Olahraga
Medali Olahraga
  • Air ProMedali Olahraga

Medali Olahraga

Medali olahraga mati digawe nganggo enamel lan rampung nganggo efek logam lan lapisan sing beda. Medali olahraga sing padha, ing elektroplat sing beda-beda, warna sing beda-beda, uga duwe efek sing beda utawa rangking beda.

Kirim Enquiry

Katrangan Product

Medali olahraga mati digawe nganggo enamel lan rampung nganggo efek logam lan lapisan.

Medali olahraga sing padha, ing electroplatings sing beda-beda, warna sing beda-beda, saiki duwe efek beda utawa rangking beda.

Sports Medals

Desain Medali olahraga 2D, desain sampingan
Materi Paduan seng
Mbenakake Dering cilik nganggo lanyard
Proses Paduan seng mati casting enamel alus
Wangun Babak
Ukurane 50mm
Werna Enamel alus
Ragad conto Kit sampel gratis. Dhasar conto nglumpukake desain lan spesifikasi sing dijaluk.
wektu conto 10-12 dina kerja sawise disetujoni produksi
wektu timbal 10 dina kerja sawise conto sing disetujoni tundhuk jumlah sing dituku.
Kiriman Liwat UPS, DHL, TNT, FedEx, Kargo Udara¼Œ Kargo Laut dll.
logo Custom-digawe
Freeservice Quote gratis, bukti freedigital, freemoldfeeupto 5000 pcs
plating Emas tiruan
Pesenan minimal 50 pcs
Lamaran hadiah promosi / souvenir / puncak / konferensi / game / dekorasi / hadiah pesta / hadiah ulang tahun lsp
kemasan 1pc / opp bag, 25 pcs / big bag, tengen qâ € ™ ty / ctn.
pambayaran T / T, Western Union Bank, L / C
Karya seni CorelDraw, Illustrator, JPG, PDF,

Medali olahraga Judo

Medali olahraga 3D katon apik banget lan cocog kanggo produksi logo perusahaan kanthi kualitas dhuwur, lan desain desain apik banget.

Sports Medals

Medali olahraga, kombinasi emas lan plating nada 2 nikel nyoroti keunikane.

Medali olahraga electroplated 2-nada

Sports Medals

Medali olahraga bisa digawe saka paduan seng, wesi, tembaga lan bahan liyane. Werna elektroplating bisa dadi emas / perak / nikel / tembaga utawa nikel ireng sing padhang, pagawean antik.

Medali olahraga tembaga antik

Sports Medals

Pengepakan

1 pc / kantong opp, 100 pcs / tas poli gedhe, 1000 pcs / ctn

Kiriman

Bagean cilik: dikirim karo kurir Internasional, kayata FedEx, UPS, DHL, lsp.

Pesenan gedhe: liwat segara utawa udhara, kita bisa menehi cara pangiriman sing murah kanggo sampeyan, utawa dhaptar kemasan kasedhiya sadurunge kanggo klien kanggo ngatur pangiriman sing becik, mohon informasi luwih dhisik yen sampeyan duwe forwarder, kita bakal ngatur barang kanthi apik kanggo sampeyan.

Bayaran

Ragad cetakan kudu dibayar sadurunge produksi sampel

Setoran 50% nglawan SC sing disetujoni, lan saldo jelas sadurunge dikirim.

Kita nampa T / T lan Western Union.

Pilihan Plating

Sports Medals

Pilihan Paket

Sports Medals

Paket sing beda-beda cocog karo macem-macem syarat

Sports Medals

Produsen Profesional & dipercaya

Rega kompetitif kanthi wektu pangiriman cepet lan layanan purna jual

Materi Lingkungan & Eco-friendly

Nanging Nglayani 50+ pelanggan jangka panjang kanthi sesambetan 15+ taun

Tim Teknis & QC Profesional: Pengalaman kerja 20+ taun ing industri kita

Sports Medals

DESAIN GRATIS / desainer profesional

Supaya kita bisa nggawe pin lapel sing luwih apik sanajan sampeyan mung duwe gambar

Sports Medals

Aman / Kita milih plating lingkungan

Sports Medals

Sertifikasi produksi

Sports Medals

Babagan medali olahraga conto

Sampel saka stok yaiku biaya nglumpukake gratis.

Sampel saka desain sampeyan dhewe siyap ing 5-7 dina kerja sawise nampa ragad perkakas & disetujoni kriya produksi, ongkos kirim minangka prabayar utawa koleksi.

FAQ

1. P: Apa produk liyane sing bisa diprodhuksi kajaba medali olahraga?
Kotar: Kustomisasi jeneng tag, lencana, medali, koin tantangan, gesper sabuk, manset, pembuka botol klip dasi, klip dhuwit, lambang mobil, tag asu, tetenger, gantungan kunci, cincin, gelang, lsp.

2. P: Apa sampeyan bisa nggarap desain utawa produk minangka conto asli?
Kotar: Ya, mesthine. Karya utama yaiku ngasilake barang sing disesuaikan.

3. P: Saran apa sing sampeyan saranake yen aku pengin duwe medali olahraga berkualitas kanthi anggaran murah?
Kotar: Bahan wesi kanthi proses enamel alus minangka pilihan sing tepat. . Enamel alus paduan seng disaranake ukuran gedhe luwih saka 50mm utawa bekas kekandelan tebal. 3mm munggah.

4. P: Apa format desain sing sampeyan tampa?
Kotar: File Adobe Illustrator lan PDF paling apik, PS, PNG lan JPEG bisa ditindakake sawetara acara.

5. P: Apa MOQ kasebut?
Kotar: MOQ ana 50 pcs / saben desain .. We seneng mbantu sampeyan babagan desain apa wae.

6. P: Apa pigura wektu kanggo sampling utawa produksi massal?
Kotar: Umume, butuh 5-7 dina kerja kanggo counter counter lan 7 dina kerja kanggo produksi massal. Wektu bisa uga beda-beda miturut produksi lan jumlahe.

7. P: Apa garansi kasebut?
Kotar: kita bakal njaga cetakan suwene 2 taun wiwit produksi pungkasan, ora bakal dikenani biaya cetakan kanggo pesen maneh sajrone wektu kasebut.

8. P: Jaminan apa sing aku duwe amarga kita kudu mbayar kabeh sadurunge dikirim?
Kotar: Pabrik kita wis ana ing lapangan iki wiwit taun 1998, lan duwe tim QC dhewe kanggo mesthekake kualitas. Gambar conto pengiriman kasedhiya ing panjaluk.

9. P: Kepiye carane aku mbayar pesenan?
Kotar: Western Union lan T / T paling trep.

10. P: Cara pangiriman apa sing kasedhiya?
Kotar: FedEx, DHL, UPS, TNT, AIR, SEA tundhuk mendesak nalika klien butuh barang ing tangan lan anggaran biaya pengiriman.

Tags Panas: Medali Olahraga, Produsen, Suplier, Tuku, Pabrik, Disesuaikan, Murah, Rega murah, Regane, Dhaptar Harga, Quotation, Fashion, Kualitas, Jual Terbaru, Apik

Tag Product

Kategori sing gegandhengan

Kirim Enquiry

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.

Produk sing gegandhengan