Ngarep > > Medali > Medali Penghargaan
Medali Penghargaan
  • Air ProMedali Penghargaan

Medali Penghargaan

Medali penghargaan minangka simbol penghormatan, pangenalan. Lan minangka medali penghargaan, ora kabeh nampa medali penghargaan, mula medhali penghargaan dicetak kanthi jumlah sithik. Medali penghargaan kustom olahraga bisa mbayangke imajinasi, warna lan bentuk unik, warna-warna sing sugih lan sregep. Medali penghargaan logam grosir sing apik logo kustom nganggo plating emas

Kirim Enquiry

Katrangan Product

Medali penghargaan minangka simbol penghormatan, pangenalan. Lan minangka medali penghargaan, ora kabeh nampa medali penghargaan, mula medhali penghargaan kasebut dicetak kanthi jumlah sithik.

Medali penghargaan khusus pertandingan olahraga ngidini imajinasi sampeyan bisa mundhak, unik lan bentuk sing apik, warna sing sugih lan sregep.

Logo kustom medali penghargaan logam grosir kanthi plating emas

Award Medal

Desain Medali penghargaan 2D, siji logo sisih utawa dobel.
Materi Paduan tembaga / wesi / kuningan / seng
Mbenakake lanyard
Proce Medali penghargaan stamping / Die-cutting
Wangun Ora teratur
Ukurane 80mm
Werna Ora ana / enamel pasir / alus / enamel anyar
Ragad conto Kit sampel gratis. Dhasar conto nglumpukake desain lan spesifikasi sing dijaluk.
wektu conto 5-7 dina kerja sawise karya seni produksi disetujoni
wektu timbal 7 dina kerja sawise conto disetujoni tundhuk jumlah sing dituku.
Kiriman Liwat UPS, DHL, TNT, FedEx, Kargo Udara¼Œ Kargo Laut dll.
logo Custom-digawe
Freeservice Quote gratis, bukti freedigital, freemoldfeeupto 5000 pcs
plating mas
Pesenan minimal 50 pcs
Lamaran hadiah promosi / souvenir / puncak / konferensi / game / dekorasi / hadiah pesta / hadiah ulang tahun lsp
kemasan tas poli / tas gelembung / tas OPP / kothak plastik / kothak hadiah lsp
pambayaran T / T, Western Union Bank, L / C
Karya seni CorelDraw, Illustrator, JPG, PDF,

Medali penghargaan antik tiruan

Kita nyedhiyakake medali penghargaan antik imitasi, medali sejarah militer pilih, medali pangeling-eling, medali penghargaan medhisi individu.

Award Medal

Yen sampeyan lagi golek produk kualitas, rego, penghargaan utawa pangenalan kanggo maraton, promosi, upacara, keanggotaan klub, penggalangan dana, utawa mung kanggo koleksi sing nyenengake - medali penghargaan khusus minangka pilihan sing luar biasa.

Medali penghargaan sing diisi warna

Award Medal

Apa logo sampeyan duwe siji utawa limang warna, medali penghargaan sing diisi warna khusus nawakake pilihan sing paling apik.

Cukup kirim kriya sampeyan; kita bakal nindakake liyane kanggo sampeyan.

Berkomitmen kanggo standar layanan / medali penghargaan berkualitas tinggi

Medali penghargaan 3D

Award Medal

Pengepakan

1 pc / kantong opp, 100 pcs / tas poli gedhe, 1000 pcs / ctn

Kiriman

Bagean cilik: dikirim karo kurir Internasional, kayata FedEx, UPS, DHL, lsp.

Pesenan gedhe: liwat segara utawa udhara, kita bisa menehi cara pangiriman sing murah kanggo sampeyan, utawa dhaptar kemasan kasedhiya sadurunge kanggo klien kanggo ngatur pangiriman sing becik, mohon informasi luwih dhisik yen sampeyan duwe forwarder, kita bakal ngatur barang kanthi apik kanggo sampeyan.

Bayaran

Ragad cetakan kudu dibayar sadurunge produksi sampel

Setoran 50% nglawan SC sing disetujoni, lan saldo jelas sadurunge dikirim.

Kita nampa T / T lan Western Union.

Pilihan Plating

Award Medal

Pilihan Paket

Award Medal

Paket sing beda-beda cocog karo macem-macem syarat

Award Medal

Produsen Profesional & dipercaya

Rega kompetitif kanthi wektu pangiriman cepet lan layanan purna jual

Materi Lingkungan & Eco-friendly

Nanging Nglayani 50+ pelanggan jangka panjang kanthi sesambetan 15+ taun

Tim Teknis & QC Profesional: Pengalaman kerja 20+ taun ing industri kita

Award Medal

DESAIN GRATIS / desainer profesional

Supaya kita bisa nggawe pin lapel sing luwih apik sanajan sampeyan mung duwe gambar

Award Medal

Aman / Kita milih plating lingkungan

Award Medal

Sertifikasi produksi

Award Medal

Babagan conto

Sampel saka stok yaiku biaya nglumpukake gratis.

Sampel saka desain sampeyan dhewe siyap ing 5-7 dina kerja sawise nampa ragad perkakas & disetujoni kriya produksi, ongkos kirim minangka prabayar utawa koleksi.

FAQ

1. P: Apa produk liyane sing bisa ngasilake kajaba medali penghargaan?
Kotar: Kustomisasi jeneng tag, lencana, medali, koin tantangan, gesper sabuk, manset, pembuka botol klip dasi, klip dhuwit, lambang mobil, tag asu, tetenger, gantungan kunci, cincin, gelang, lsp.

2. P: Apa sampeyan bisa nggarap desain utawa produk minangka conto asli?
Kotar: Ya, mesthine. Karya utama yaiku ngasilake barang sing disesuaikan.

3. P: Saran apa sing sampeyan saranake yen aku pengin duwe medali penghargaan kanthi anggaran murah?
Kotar: Bahan wesi kanthi proses enamel alus minangka pilihan sing tepat. . Enamel alus paduan seng disaranake ukuran gedhe luwih saka 50mm utawa bekas kekandelan tebal. 3mm munggah.

4. P: Apa format desain sing sampeyan tampa?
Kotar: File Adobe Illustrator lan PDF paling apik, PS, PNG lan JPEG bisa ditindakake sawetara acara.

5. P: Apa MOQ kasebut?
Kotar: MOQ ana 50 pcs / saben desain .. We seneng mbantu sampeyan babagan desain apa wae.

6. P: Apa pigura wektu kanggo sampling utawa produksi massal?
Kotar: Umume, butuh 5-7 dina kerja kanggo counter counter lan 7 dina kerja kanggo produksi massal. Wektu bisa uga beda-beda miturut produksi lan jumlahe.

7. P: Apa garansi kasebut?
Kotar: kita bakal njaga cetakan suwene 2 taun wiwit produksi pungkasan, ora bakal dikenani biaya cetakan kanggo pesen maneh sajrone wektu kasebut.

8. P: Jaminan apa sing aku duwe amarga kita kudu mbayar kabeh sadurunge dikirim?
Kotar: Pabrik kita wis ana ing lapangan iki wiwit taun 1998, lan duwe tim QC dhewe kanggo mesthekake kualitas. Gambar conto pengiriman kasedhiya ing panjaluk.

9. P: Kepiye carane aku mbayar pesenan?
Kotar: Western Union lan T / T paling trep.

10. P: Cara pangiriman apa sing kasedhiya?
Kotar: FedEx, DHL, UPS, TNT, AIR, SEA tundhuk mendesak nalika klien butuh barang ing tangan lan anggaran biaya pengiriman.

Tags Panas: Medali Award, Produsen, Suplier, Tuku, Pabrik, Disesuaikan, Murah, Rega murah, Regane, Daftar Harga, Quotation, Fashion, Kualitas, Jual Paling Anyar, Apik

Tag Product

Kategori sing gegandhengan

Kirim Enquiry

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.

Produk sing gegandhengan