Ngarep > > Medali > Medali Kehormatan
Medali Kehormatan
  • Air ProMedali Kehormatan

Medali Kehormatan

Pengalaman medali kehormatan 20+ taun Kualitas entuk pasar, reputasi nggawe merek Medali penghormatan 3-dimensi rumit kanthi plating antik

Kirim Enquiry

Katrangan Product

20+ taun pengalaman medali kehormatan

Kualitas menang ing pasar, reputasi nggawe merek

Medali penghormatan 3-dimensi rumit kanthi plating antik

Medal Of Honor

Desain Medali injeksi 3D, logo siji sisi
Materi Paduan seng
Mbenakake Lanyard 900mmL * 250mmW
Proses Medali injeksi kanggo pakurmatan
Wangun Custom-digawe
Ukurane 60mm
Werna Ora ana
Ragad conto Kit sampel gratis. Dhasar conto nglumpukake desain lan spesifikasi sing dijaluk.
wektu conto 5-7 dina apa sawiseproduksikarya seni disetujoni
wektu timbal 7 dina kerja sawise conto disetujoni tundhuk jumlah sing dituku.
Kiriman Liwat UPS, DHL, TNT, FedEx, Kargo Udara¼Œ Kargo Laut dll.
logo Custom-digawe
Freeservice Quote gratis, bukti freedigital, freemoldfeeupto 5000 pcs
plating Tembaga antik
Pesenan minimal 50 pcs
Lamaran hadiah promosi / souvenir / puncak / konferensi / game / dekorasi / hadiah pesta / hadiah ulang tahun lsp
kemasan tas poli / tas gelembung / tas OPP / kothak plastik / kothak hadiah lsp
pambayaran T / T, Western Union Bank, L / C
Karya seni CorelDraw, Illustrator, JPG, PDF,

Saben medali kehormatan duwe crita inspirasi

Enamel medali pakurmatan

Medal Of Honor

Bahan logam sing dipilih, kerja sing apik, jaminan kualitas

Medali penghargaan bal-balan

Medal Of Honor

Kabeh medali kehormatan bisa digabung karo lanyard lan lencana

Medali pakurmatan kanthi finish nikel antik

Medal Of Honor

Pengepakan

1 pc / kantong opp, 100 pcs / tas poli gedhe, 1000 pcs / ctn

Kiriman

Bagean cilik: dikirim karo kurir Internasional, kayata FedEx, UPS, DHL, lsp.

Pesenan gedhe: liwat segara utawa udhara, kita bisa menehi cara pangiriman sing murah kanggo sampeyan, utawa dhaptar kemasan kasedhiya sadurunge kanggo klien kanggo ngatur pangiriman sing becik, mohon informasi luwih dhisik yen sampeyan duwe forwarder, kita bakal ngatur barang kanthi apik kanggo sampeyan.

Bayaran

Mold fee be paid before theproduksiof samples

Setoran 50% nglawan SC sing disetujoni, lan saldo jelas sadurunge dikirim.

Kita nampa T / T lan Western Union.

Pilihan Plating

Medal Of Honor

Pilihan Paket

Medal Of Honor

Paket sing beda-beda cocog karo macem-macem syarat

Medal Of Honor

Produsen Profesional & dipercaya

Rega kompetitif kanthi wektu pangiriman cepet lan layanan purna jual

Materi Lingkungan & Eco-friendly

Nanging Nglayani 50+ pelanggan jangka panjang kanthi sesambetan 15+ taun

Tim Teknis & QC Profesional: Pengalaman kerja 20+ taun ing industri kita

Medal Of Honor

DESAIN GRATIS / desainer profesional

Supaya kita bisa nggawe pin lapel sing luwih apik sanajan sampeyan mung duwe gambar

Medal Of Honor

Aman / Kita milih plating lingkungan

Medal Of Honor

Sertifikasi produksi

Medal Of Honor

Babagan medali conto kehormatan

Sampel saka stok yaiku biaya nglumpukake gratis.

Samples of your own designs ready in 5-7 working days after receiving tooling fee & approval of ourproduksiartwork, freight is either prepaid or collect.

FAQ

1. P: Apa produk liyane sing bisa diproduksi kajaba medali kehormatan?
Kotar: Kustomisasi jeneng tag, lencana, medali, koin tantangan, gesper sabuk, manset, pembuka botol klip dasi, klip dhuwit, lambang mobil, tag asu, tetenger, gantungan kunci, cincin, gelang, lsp.

2. P: Apa sampeyan bisa nggarap desain utawa produk minangka conto asli?
Kotar: Ya, mesthine. Karya utama yaiku ngasilake barang sing disesuaikan.

3. P: Proses apa sing sampeyan saranake yen aku pengin duwe medali kehormatan sing dhuwur kanthi anggaran murah?
Kotar: Bahan wesi kanthi proses enamel alus minangka pilihan sing tepat. . Enamel alus paduan seng disaranake ukuran gedhe luwih saka 50mm utawa bekas kekandelan tebal. 3mm munggah.

4. P: Apa format desain sing sampeyan tampa?
Kotar: File Adobe Illustrator lan PDF paling apik, PS, PNG lan JPEG bisa ditindakake sawetara acara.

5. P: Apa MOQ kasebut?
Kotar: MOQ ana 50 pcs / saben desain .. We seneng mbantu sampeyan babagan desain apa wae.

6. Q:What is the time frame for sampling or the massproduksi?
Kotar: Generally, it takes 5-7 working days for counter sample and 7 working days for mass production. The time might be varied subject to theproduksiand quantity.

7. P: Apa garansi kasebut?
Kotar: kita bakal njaga cetakan suwene 2 taun wiwit produksi pungkasan, ora bakal dikenani biaya cetakan kanggo pesen maneh sajrone wektu kasebut.

8. P: Jaminan apa sing aku duwe amarga kita kudu mbayar kabeh sadurunge dikirim?
Kotar: Pabrik kita wis ana ing lapangan iki wiwit taun 1998, lan duwe tim QC dhewe kanggo mesthekake kualitas. Gambar conto pengiriman kasedhiya ing panjaluk.

9. P: Kepiye carane aku mbayar pesenan?
Kotar: Western Union lan T / T paling trep.

10. P: Cara pangiriman apa sing kasedhiya?
Kotar: FedEx, DHL, UPS, TNT, AIR, SEA tundhuk mendesak nalika klien butuh barang ing tangan lan anggaran biaya pengiriman.

Tags Panas: Medali Kehormatan, Produsen, Suplier, Tuku, Pabrik, Disesuaikan, Murah, Rega murah, Rega, Dhaptar Harga, Quotation, Fashion, Kualitas, Jual Paling Anyar, Apik

Tag Product

Kategori sing gegandhengan

Kirim Enquiry

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.

Produk sing gegandhengan