Ngarep > > Pin > Lencana Sekolah
Lencana Sekolah
  • Air ProLencana Sekolah

Lencana Sekolah

Lencana Sekolah sing apik bisa digunakake kanggo penghargaan kompetisi olahraga, oleh-oleh souvenir, hadiah promosi, acara khusus, dekorasi lsp.

Kirim Enquiry

Katrangan Product

Lencana Sekolah sing apik bisa digunakake kanggo penghargaan kompetisi olahraga, oleh-oleh souvenir, hadiah promosi, acara khusus, dekorasi lsp.

School Badge

Desain Lencana sekolah Stamping 2D, logo sisih
Materi Tembaga
Mbenakake Kopine kupu-kupu
Proses Lencana sekolah stamping
Wangun Custom-digawe
Ukurane 38mm
Werna Enamel anyar
Ragad conto Kit sampel gratis. Dhasar conto nglumpukake desain lan spesifikasi sing dijaluk.
wektu conto 5-7 dina kerja sawise karya seni produksi disetujoni
wektu timbal 7 dina kerja sawise conto disetujoni tundhuk jumlah sing dituku.
Kiriman Liwat UPS, DHL, TNT, FedEx, Kargo Udara¼Œ Kargo Laut dll.
logo Custom-digawe
Layanan gratis Kutipan gratis, bukti digital gratis, biaya cetakan gratis nganti 5000 pcs
plating Emas
Pesenan minimal 50 pcs
Lamaran hadiah promosi / souvenir / puncak / konferensi / game / dekorasi / hadiah pesta / hadiah ulang tahun lsp
kemasan tas poli / tas gelembung / tas OPP / kothak plastik / kothak hadiah lsp
pambayaran T / T, Western Union Bank, L / C
Karya seni CorelDraw, Illustrator, JPG, PDF,

Lencana sekolah Universitas NanKai kanthi plating tembaga antik

Kita duwe sistem kontrol kualitas sing ketat lan tim sales profesional kanthi rega kompetitif kanggo lencana sekolah.

Lencana sekolah bisa digawe kanthi macem-macem plating, kayata. tembaga antik, katon luwih istimewa.

School Badge

Lencana sekolah Hopper & Friends

Kita bisa nyuplai kabeh jinis kothak hadiah supaya tampil sekolah katon apik banget.

School Badge

Lencana sekolah ZhiXin kanthi plating emas

Lencana sekolah dihargai, kualitas unggul sing mesthi populer ing pasar sampeyan.

School Badge

Pengepakan

1 pc / kantong opp, 100 pcs / tas poli gedhe, 1000 pcs / ctn

Kiriman

Bagean cilik: dikirim karo kurir Internasional, kayata FedEx, UPS, DHL, lsp.

Pesenan gedhe: liwat segara utawa udhara, kita bisa menehi cara pangiriman sing murah kanggo sampeyan, utawa dhaptar kemasan kasedhiya sadurunge kanggo klien kanggo ngatur pangiriman sing becik, mohon informasi luwih dhisik yen sampeyan duwe forwarder, kita bakal ngatur barang kanthi apik kanggo sampeyan.

Bayaran

Ragad cetakan kudu dibayar sadurunge produksi sampel

Setoran 50% nglawan SC sing disetujoni, lan saldo jelas sadurunge dikirim.

Kita nampa T / T lan Western Union.

Pilihan Plating

School Badge

Aksesoris beda

School Badge

Pilihan Paket

School Badge

Paket sing beda-beda cocog karo macem-macem syarat

School Badge

Produsen Profesional & dipercaya

Rega kompetitif kanthi wektu pangiriman cepet lan layanan purna jual

Materi Lingkungan & Eco-friendly

Nanging Nglayani 50+ pelanggan jangka panjang kanthi sesambetan 15+ taun

Tim Teknis & QC Profesional: Pengalaman kerja 20+ taun ing industri kita

School Badge

DESAIN GRATIS / desainer profesional

Supaya kita bisa nggawe pin lapel sing luwih apik sanajan sampeyan mung duwe gambar

School Badge

Aman / Kita milih plating lingkungan

School Badge

Sertifikasi produksi

School Badge

Babagan lencana sekolah conto

Sampel saka stok yaiku biaya nglumpukake gratis.

Sampel saka desain sampeyan dhewe siyap ing 5-7 dina kerja sawise nampa ragad perkakas & disetujoni kriya produksi, ongkos kirim minangka prabayar utawa koleksi.

FAQ

1. P: Apa produk liyane sing bisa diproduksi kajaba lencana sekolah?
Kotar: Kustomisasi jeneng tag, lencana, medali, koin tantangan, gesper sabuk, manset, pembuka botol klip dasi, klip dhuwit, lambang mobil, tag asu, tetenger, gantungan kunci, cincin, gelang, lsp.

2. P: Apa sampeyan bisa nggarap desain utawa produk minangka conto asli?
Kotar: Ya, mesthine. Karya utama yaiku ngasilake barang sing disesuaikan.

3. P: Saran apa sing sampeyan saranake yen aku pengin duwe lencana sekolah kanthi anggaran murah?
Kotar: Bahan wesi kanthi proses enamel alus minangka pilihan sing tepat. . Enamel alus paduan seng disaranake ukuran gedhe luwih saka 50mm utawa bekas kekandelan tebal. 3mm munggah.

4. P: Apa format desain sing sampeyan tampa?
Kotar: File Adobe Illustrator lan PDF paling apik, PS, PNG lan JPEG bisa ditindakake sawetara acara.

5. P: Apa MOQ kasebut?
Kotar: MOQ ana 50 pcs / saben desain .. We seneng mbantu sampeyan babagan desain apa wae.

6. P: Apa pigura wektu kanggo sampling utawa produksi massal?
Kotar: Umume, butuh 5-7 dina kerja kanggo counter counter lan 7 dina kerja kanggo produksi massal. Wektu bisa uga beda-beda miturut produksi lan jumlahe.

7. P: Apa garansi kasebut?
Kotar: kita bakal njaga cetakan suwene 2 taun wiwit produksi pungkasan, ora bakal dikenani biaya cetakan kanggo pesen maneh sajrone wektu kasebut.

8. P: Jaminan apa sing aku duwe amarga kita kudu mbayar kabeh sadurunge dikirim?
Kotar: Pabrik kita wis ana ing lapangan iki wiwit taun 1998, lan duwe tim QC dhewe kanggo mesthekake kualitas. Gambar conto pengiriman kasedhiya ing panjaluk.

9. P: Kepiye carane aku mbayar pesenan?
Kotar: Western Union lan T / T paling trep.

10. P: Cara pangiriman apa sing kasedhiya?
Kotar: FedEx, DHL, UPS, TNT, AIR, SEA tundhuk mendesak nalika klien butuh barang ing tangan lan anggaran biaya pengiriman.

Tags Panas: Lencana Sekolah, Produsen, Suplier, Tuku, Pabrik, Disesuaikan, Murah, Rega murah, Rega, Dhaptar Harga, Quotation, Fashion, Kualitas, Jual Paling Anyar, Apik

Tag Product

Kategori sing gegandhengan

Kirim Enquiry

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.