Koin Keychain
  • Air ProKoin Keychain

Koin Keychain

Grosir gantungan kunci murah keychain koin logam mini insert kunci koper troli bentuk sing bisa dicopot.

Kirim Enquiry

Katrangan Product

Grosir gantungan kunci murah keychain koin logam mini insert kunci koper troli bentuk sing bisa dicopot

Bahan logam sing dipilih, kerja sing apik, jaminan kualitas

Keychain Coin

Desain 2D Stamping koin gantungan kunci logo sisih
Materi Wesi
Mbenakake Gantungan kunci C22
Proses Koin keychain stamping
Wangun Custom-digawe
Ukurane Dia23mm * 2.0MMT
Werna Enamel alus
Ragad conto Kit sampel gratis. Dhasar conto nglumpukake desain lan spesifikasi sing dijaluk.
wektu conto 5-7 dina apa sawiseproduksikarya seni disetujoni
wektu timbal 7 dina kerja sawise conto disetujoni tundhuk jumlah sing dituku.
Kiriman Liwat UPS, DHL, TNT, FedEx, Kargo Udara¼Œ Kargo Laut dll.
logo Custom-digawe
Freeservice Quote gratis, bukti freedigital, freemoldfeeupto 5000 pcs
plating Nikel
Pesenan minimal 50 pcs
Lamaran hadiah promosi / souvenir / puncak / konferensi / game / dekorasi / hadiah pesta / hadiah ulang tahun lsp
kemasan tas poli / tas gelembung / tas OPP / kothak plastik / kothak hadiah lsp
pambayaran T / T, Western Union Bank, L / C
Karya seni CorelDraw, Illustrator, JPG, PDF,

Koin gantungan kunci logam grosir sing apik bisa digunakake kanggo supermarket, hadiah promosi, acara khusus.

Koin keychain token blanja sing disesuaikan

Keychain Coin

Pabrik produksi prabédan sing bisa dipilih, koin keychain bisa nganggo warna enamel alus opsional utawa cetakan off-set.

Koin gantungan kunci paling laris

Keychain Coin

Bedane sing diproses gumantung saka ukuran produk, kekandelan, kerumitan, jumlah warna, anggaran biaya pelanggan lsp

Koin gantungan kunci kucing kanthi finish enamel sing dicelupake

Keychain Coin

Pengepakan

1 pc / kantong opp, 100 pcs / tas poli gedhe, 1000 pcs / ctn

Kiriman

Bagean cilik: dikirim karo kurir Internasional, kayata FedEx, UPS, DHL, lsp.

Pesenan gedhe: liwat segara utawa udhara, kita bisa menehi cara pangiriman sing murah kanggo sampeyan, utawa dhaptar kemasan kasedhiya sadurunge kanggo klien kanggo ngatur pangiriman sing becik, mohon informasi luwih dhisik yen sampeyan duwe forwarder, kita bakal ngatur barang kanthi apik kanggo sampeyan.

Bayaran

Mold fee be paid before theproduksiof samples

Setoran 50% nglawan SC sing disetujoni, lan saldo jelas sadurunge dikirim.

Kita nampa T / T lan Western Union.

Pilihan Plating

Keychain Coin

Aksesoris beda

Keychain Coin

Pilihan Paket

Keychain Coin

Paket sing beda-beda cocog karo macem-macem syarat

Keychain Coin

Produsen Profesional & dipercaya

Rega kompetitif kanthi wektu pangiriman cepet lan layanan purna jual

Materi Lingkungan & Eco-friendly

Nanging Nglayani 50+ pelanggan jangka panjang kanthi sesambetan 15+ taun

Tim Teknis & QC Profesional: Pengalaman kerja 20+ taun ing industri kita

Keychain Coin

DESAIN GRATIS / desainer profesional

Supaya kita bisa nggawe pin lapel sing luwih apik sanajan sampeyan mung duwe gambar

Keychain Coin

Aman / Kita milih plating lingkungan

Keychain Coin

Sertifikasi produksi

Keychain Coin

Babagan koin koin utama

Sampel saka stok yaiku biaya nglumpukake gratis.

Samples of your own designs ready in 5-7 working days after receiving tooling fee & approval of ourproduksiartwork, freight is either prepaid or collect.

FAQ

1. P: Apa produk liyane sing bisa ngasilake kajaba koin gantungan kunci?
Kotar: Kustomisasi jeneng tag, lencana, medali, koin keychain s, sabuk sabuk, manset, pembuka botol klip dasi, klip dhuwit, lambang mobil, tag asu, tetenger, keychain, cincin, gelang, lsp.

2. P: Apa sampeyan bisa nggarap desain utawa produk minangka conto asli?
Kotar: Ya, mesthine. Karya utama yaiku ngasilake barang sing disesuaikan.

3. P: Apa sing sampeyan saranake babagan proses yen aku pengin duwe koin keychain kanthi kualitas murah?
Kotar: Bahan wesi kanthi proses enamel alus minangka pilihan sing tepat. . Enamel alus paduan seng disaranake ukuran gedhe luwih saka 50mm utawa bekas kekandelan tebal. 3mm munggah.

4. P: Apa format desain sing sampeyan tampa?
Kotar: File Adobe Illustrator lan PDF paling apik, PS, PNG lan JPEG bisa ditindakake sawetara acara.

5. P: Apa MOQ kasebut?
Kotar: 50 pcs kanggo umume produk. We seneng mbantu sampeyan babagan desain apa wae.

6.Q:What is the time frame for sampling or the massproduksi?
Kotar: Generally, it takes 5-7 working days for counter sample and 7 working days for mass production. The time might be varied subject to theproduksiand quantity.

7. P: Apa garansi kasebut?
Kotar: kita bakal njaga cetakan suwene 2 taun wiwit produksi pungkasan, ora bakal dikenani biaya cetakan kanggo pesen maneh sajrone wektu kasebut.

8. P: Jaminan apa sing aku duwe amarga kita kudu mbayar kabeh sadurunge dikirim?
Kotar: Pabrik kita wis ana ing lapangan iki wiwit taun 1998, lan duwe tim QC dhewe kanggo mesthekake kualitas. Gambar conto pengiriman kasedhiya ing panjaluk.

9. P: Kepiye carane aku mbayar pesenan?
Kotar: Western Union lan T / T paling trep.

10. P: Cara pangiriman apa sing kasedhiya?
Kotar: FedEx, DHL, UPS, TNT, AIR, SEA tundhuk mendesak nalika klien butuh barang ing tangan lan anggaran biaya pengiriman.

Tags Panas: Koin Keychain, Produsen, Suplier, Tuku, Pabrik, Disesuaikan, Murah, Rega murah, Rega, Dhaptar Harga, Quotation, Fashion, Kualitas, Jual Paling Anyar, Apik

Tag Product

Kategori sing gegandhengan

Kirim Enquiry

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.