Enamel Keychain
  • Air ProEnamel Keychain

Enamel Keychain

Rantai kunci enamel bahan logam apik banget. Kanggo tekstur logam, disaranake ngrancang gantungan kunci enamel efek logam cekung-cembung.

Kirim Enquiry

Katrangan Product

Rantai kunci enamel bahan logam apik banget. Kanggo tekstur logam, disaranake ngrancang gantungan kunci enamel efek logam cekung-cembung.

Enamel Keychain

Desain 2D Stamping keychain enamel ing sisih
Materi Wesi
Mbenakake Gantungan kunci
Proses Stamping
Wangun Trapezoidal
Ukurane 40mm
Werna Enamel alus
Ragad conto Kit sampel gratis. Dhasar conto nglumpukake desain lan spesifikasi sing dijaluk.
wektu conto 5-7 dina kerja sawise karya seni produksi disetujoni
wektu timbal 7 dina kerja sawise conto disetujoni tundhuk jumlah sing dituku.
Kiriman Liwat UPS, DHL, TNT, FedEx, Kargo Udara¼Œ Kargo Laut dll.
logo Custom-digawe
Freeservice Quote gratis, bukti freedigital, freemoldfeeupto 5000 pcs
plating Emas
Pesenan minimal 50 pcs
Lamaran hadiah promosi / souvenir / puncak / konferensi / game / dekorasi / hadiah pesta / hadiah ulang tahun lsp
kemasan 1pc / opp bag, 50 pcs / big bag, tengen qâ € ™ ty / ctn.
pambayaran T / T, Western Union Bank, L / C
Karya seni CorelDraw, Illustrator, JPG, PDF,

Gantungan kunci enamel kothak

Keychain enamel kelas paling dhuwur bisa cocog karo logo organisasi sampeyan kanthi detail sing luar biasa! Logo kustom kunci enamel grosir grosir kualitas apik karo pelapis nikel.

Enamel Keychain

Werna ana ing keychain enamel sing dipisahake karo garis logam sing apik banget lan diiseni ing level ngisor nganti logam sing polesan sing katon apik!

Gantungan kunci en cengkeh papat cengkeh rengking nggambarake warna kanthi rancak.

Enamel Keychain

Yen sampeyan ora seneng ngrampungake enamel alus sing wis dicelupake, mula kita bisa nambah lapisan epoksi, yaiku resin sing jelas saka koin logam kunci enamel.

Muga-muga bisa nggawe hubungan bisnis jangka panjang karo sampeyan adhedhasar rega kompetitif, kualitas lan layanan.

Kanthi gantungan kunci enamel epoxy

Enamel Keychain

Pengepakan

1 pc / kantong opp, 100 pcs / tas poli gedhe, 1000 pcs / ctn

Kiriman

Bagean cilik: dikirim karo kurir Internasional, kayata FedEx, UPS, DHL, lsp.

Pesenan gedhe: liwat segara utawa udhara, kita bisa menehi cara pangiriman sing murah kanggo sampeyan, utawa dhaptar kemasan kasedhiya sadurunge kanggo klien kanggo ngatur pangiriman sing becik, mohon informasi luwih dhisik yen sampeyan duwe forwarder, kita bakal ngatur barang kanthi apik kanggo sampeyan.

Bayaran

Ragad cetakan kudu dibayar sadurunge produksi sampel

Setoran 50% nglawan SC sing disetujoni, lan saldo jelas sadurunge dikirim.

Kita nampa T / T lan Western Union.

Pilihan Plating

Enamel Keychain

Aksesoris beda

Enamel Keychain

Pilihan Paket

Enamel Keychain

Paket sing beda-beda cocog karo macem-macem syarat

Enamel Keychain

Produsen Profesional & dipercaya

Rega kompetitif kanthi wektu pangiriman cepet lan layanan purna jual

Materi Lingkungan & Eco-friendly

Nanging Nglayani 50+ pelanggan jangka panjang kanthi sesambetan 15+ taun

Tim Teknis & QC Profesional: Pengalaman kerja 20+ taun ing industri kita

Enamel Keychain

DESAIN GRATIS / desainer profesional

Supaya kita bisa nggawe pin lapel sing luwih apik sanajan sampeyan mung duwe gambar

Enamel Keychain

Aman / Kita milih plating lingkungan

Enamel Keychain

Sertifikasi produksi

Enamel Keychain

Babagan conto Enamel Keychain

Sampel saka stok yaiku biaya nglumpukake gratis.

Sampel saka desain sampeyan dhewe siyap ing 5-7 dina kerja sawise nampa ragad perkakas & disetujoni kriya produksi, ongkos kirim minangka prabayar utawa koleksi.

FAQ

1. P: Apa produk liyane sing bisa diproduksi kajaba Enamel Keychain?
Kotar: Kustomisasi jeneng tag, lencana, medali, koin tantangan, gesper sabuk, manset, pembuka botol klip dasi, klip dhuwit, lambang mobil, tag asu, tetenger, gantungan kunci, cincin, gelang, lsp.

2. P: Apa sampeyan bisa nggarap desain utawa produk minangka conto asli?
Kotar: Ya, mesthine. Karya utama yaiku ngasilake barang sing disesuaikan.

3. P: Apa sing sampeyan saranake babagan proses yen aku pengin duwe Enamel Keychain kanthi kualitas murah?
Kotar: Bahan wesi kanthi proses enamel alus minangka pilihan sing tepat. . Enamel alus paduan seng disaranake ukuran gedhe luwih saka 50mm utawa bekas kekandelan tebal. 3mm munggah.

4. P: Apa format desain sing sampeyan tampa?
Kotar: File Adobe Illustrator lan PDF paling apik, PS, PNG lan JPEG bisa ditindakake sawetara acara.

5. P: Apa MOQ kasebut?
Kotar: MOQ ana 50 pcs / saben desain .. We seneng mbantu sampeyan babagan desain apa wae.

6. P: Apa pigura wektu kanggo sampling utawa produksi massal?
Kotar: Umume, butuh 5-7 dina kerja kanggo counter counter lan 7 dina kerja kanggo produksi massal. Wektu bisa uga beda-beda miturut produksi lan jumlahe.

7. P: Apa garansi kasebut?
Kotar: kita bakal njaga cetakan suwene 2 taun wiwit produksi pungkasan, ora bakal dikenani biaya cetakan kanggo pesen maneh sajrone wektu kasebut.

8. P: Jaminan apa sing aku duwe amarga kita kudu mbayar kabeh sadurunge dikirim?
Kotar: Pabrik kita wis ana ing lapangan iki wiwit taun 1998, lan duwe tim QC dhewe kanggo mesthekake kualitas. Gambar conto pengiriman kasedhiya ing panjaluk.

9. P: Kepiye carane aku mbayar pesenan?
Kotar: Western Union lan T / T paling trep.

10. P: Cara pangiriman apa sing kasedhiya?
Kotar: FedEx, DHL, UPS, TNT, AIR, SEA tundhuk mendesak nalika klien butuh barang ing tangan lan anggaran biaya pengiriman.

Tags Panas: Enamel Keychain, Produsen, Suplier, Tuku, Pabrik, Disesuaikan, Murah, Rega murah, Harga, Dhaptar Harga, Quotation, Fashion, Kualitas, Jual Paling Anyar, Apik

Tag Product

Kategori sing gegandhengan

Kirim Enquiry

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.