Ngarep > > Pin > Pin Bros
Pin Bros
  • Air ProPin Bros

Pin Bros

Pin bros desain anyar 2020 kanggo promosi, pin bros sing nganggo foto nganggo plating warna emas, desain sing digawe pelanggan kanggo pin bros ing bahan kuningan lan mbenakake pin keamanan.

Kirim Enquiry

Katrangan Product

Pin bros desain anyar 2020 kanggo promosi, pin bros sing nganggo foto nganggo plating warna emas, desain sing digawe pelanggan kanggo pin bros ing bahan kuningan lan mbenakake pin keamanan.

Brooch Pin

Desain Pin bros diukir foto nganggo plating warna emas
Materi Kuningan
Mbenakake Pin safety
Proses Foto terukir
Wangun Babak
Ukurane 35mm
Werna Enamel alus
Ragad conto Kit sampel gratis. Dhasar conto nglumpukake desain lan spesifikasi sing dijaluk.
wektu conto 5-7 dina kerja sawise karya seni produksi disetujoni
wektu timbal 7 dina kerja sawise conto disetujoni tundhuk jumlah sing dituku.
Kiriman Liwat UPS, DHL, TNT, FedEx, Kargo Udara¼Œ Kargo Laut dll.
logo Custom-digawe
Layanan gratis Kutipan gratis, bukti digital gratis, biaya cetakan gratis nganti 5000 pcs
plating Emas
Pesenan minimal 1pc munggah
Lamaran hadiah promosi / souvenir / puncak / konferensi / game / dekorasi / hadiah pesta / hadiah ulang tahun lsp
kemasan tas poli / tas gelembung / tas OPP / kothak plastik / kothak hadiah lsp
pambayaran T / T, Western Union Bank, L / C
Karya seni CorelDraw, Illustrator, JPG, PDF,

Pin bros cetak off-set bentuk bunder

Pin bros khusus nganggo warna sing tajem, produk bermutu kanthi murah lan wektu produksi cepet.

Brooch Pin

Kucing- pin bros ing plating nikel

Pin bros enamel Kustom Logam anyar sing berkualitas bisa digunakake kanggo penghargaan, souvenir, hadiah promosi, acara khusus pernikahan, dekorasi dll.

Brooch Pin

Cukup kirim kriya sampeyan; kita bakal nindakake liyane kanggo sampeyan. Kita seneng bisa kerja bareng karo sampeyan kanggo ngowahi ide dadi pin bros sing apik.

Tembaga bros enamel pin anyar

Plating warna emas, kualitas tinggi

Brooch Pin

Kirimake gambar / sketsa utawa gambar sampeyan kanggo pin enamel sing wis sampeyan senengi, kita bakal menehi rega paling apik lan conto counter kanggo sampeyan kanggo persetujuan jinis ing wektu paling cedhak.

Pengepakan

1 pc / kantong opp, 100 pcs / tas poli gedhe, 1000 pcs / ctn

Kiriman

Bagean cilik: dikirim karo kurir Internasional, kayata FedEx, UPS, DHL, lsp.

Pesenan gedhe: liwat segara utawa udhara, kita bisa menehi cara pangiriman sing murah kanggo sampeyan, utawa dhaptar kemasan kasedhiya sadurunge kanggo klien kanggo ngatur pangiriman sing becik, mohon informasi luwih dhisik yen sampeyan duwe forwarder, kita bakal ngatur barang kanthi apik kanggo sampeyan.

Bayaran

Ragad cetakan kudu dibayar sadurunge produksi sampel

Setoran 50% nglawan SC sing disetujoni, lan saldo jelas sadurunge dikirim.

Kita nampa T / T lan Western Union.

Pilihan Plating

Brooch Pin

Aksesoris beda

Brooch Pin

Pilihan Paket

Brooch Pin

Paket sing beda-beda cocog karo macem-macem syarat

Brooch Pin

Produsen Profesional & dipercaya

Rega kompetitif kanthi wektu pangiriman cepet lan layanan purna jual

Materi Lingkungan & Eco-friendly

Nanging Nglayani 50+ pelanggan jangka panjang kanthi sesambetan 15+ taun

Tim Teknis & QC Profesional: Pengalaman kerja 20+ taun ing industri kita

Brooch Pin

DESAIN GRATIS / desainer profesional

Supaya kita bisa nggawe pin lapel sing luwih apik sanajan sampeyan mung duwe gambar

Brooch Pin

Aman / Kita milih plating lingkungan

Brooch Pin

Sertifikasi produksi

Brooch Pin

Babagan conto bros Pin

Sampel saka stok yaiku biaya nglumpukake gratis.

Sampel saka desain sampeyan dhewe siyap ing 5-7 dina kerja sawise nampa ragad perkakas & disetujoni kriya produksi, ongkos kirim minangka prabayar utawa koleksi.

FAQ

1. P: Apa produk liyane sing bisa diproduksi kajaba bros pin?
Kotar: Kustomisasi jeneng tag, lencana, medali, koin tantangan, gesper sabuk, manset, pembuka botol klip dasi, klip dhuwit, lambang mobil, tag asu, tetenger, gantungan kunci, cincin, gelang, lsp.

2. P: Apa sampeyan bisa nggarap desain utawa produk minangka conto asli?
Kotar: Ya, mesthine. Karya utama yaiku ngasilake barang sing disesuaikan.

3. P: Apa sing sampeyan saranake babagan proses yen aku pengin duwe pin bros berkualitas murah kanthi anggaran murah?
Kotar: Bahan wesi kanthi proses enamel alus minangka pilihan sing tepat. . Enamel alus paduan seng disaranake ukuran gedhe luwih saka 50mm utawa bekas kekandelan tebal. 3mm munggah.

4. P: Apa format desain sing sampeyan tampa?
Kotar: File Adobe Illustrator lan PDF paling apik, PS, PNG lan JPEG bisa ditindakake sawetara acara.

5. P: Apa MOQ kasebut?
Kotar: MOQ ana 50 pcs / saben desain .. We seneng mbantu sampeyan babagan desain apa wae.

6. P: Apa pigura wektu kanggo sampling utawa produksi massal?
Kotar: Umume, butuh 5-7 dina kerja kanggo counter counter lan 7 dina kerja kanggo produksi massal. Wektu bisa uga beda-beda miturut produksi lan jumlahe.

7. P: Apa garansi kasebut?
Kotar: kita bakal njaga cetakan suwene 2 taun wiwit produksi pungkasan, ora bakal dikenani biaya cetakan kanggo pesen maneh sajrone wektu kasebut.

8. P: Jaminan apa sing aku duwe amarga kita kudu mbayar kabeh sadurunge dikirim?
Kotar: Pabrik kita wis ana ing lapangan iki wiwit taun 1998, lan duwe tim QC dhewe kanggo mesthekake kualitas. Gambar conto pengiriman kasedhiya ing panjaluk.

9. P: Kepiye carane aku mbayar pesenan?
Kotar: Western Union lan T / T paling trep.

10. P: Cara pangiriman apa sing kasedhiya?
Kotar: FedEx, DHL, UPS, TNT, AIR, SEA tundhuk mendesak nalika klien butuh barang ing tangan lan anggaran biaya pengiriman.

Tags Panas: Pin Bros, Produsen, Suplier, Tuku, Pabrik, Disesuaikan, Murah, Rega murah, Rega, Dhaptar Harga, Quotation, Fashion, Kualitas, Jual Paling Anyar, Apik

Tag Product

Kategori sing gegandhengan

Kirim Enquiry

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.