Cufflinks

2020/07/13

Manset (Manset) jarene asale saka Yunani kuno. Kasedhiya wiwit abad kaping 14 nganti abad kaping 17, wiwit jaman Renaisans Gothic nganti jaman Baroque, salah sawijining seni busana pria populer ing Eropa. Kanggo pria sing enak, bisa uga kajaba cincin, manset minangka dekorasi paling cilik. Amarga bahan-bahan kasebut umume logam mulia, lan sawetara uga ana inten, permata, lsp., Nganggo busana aristokrat wiwit lair, lan borgol dadi siji-sijine barang kanggo ngukur rasa wong. , Gunakake kabeh yaiku ilmu manungsa.


Ing jaman Baroque, salah sawijining seni busana pria paling populer ing Eropa. Kanggo pria sing enak, bisa uga kajaba cincin, manset minangka dekorasi paling cilik. Amarga bahan-bahan kasebut umume logam mulia, lan sawetara uga ana inten, permata, lsp., Nganggo busana aristokrat wiwit lair, lan borgol dadi siji-sijine barang kanggo ngukur rasa wong. , Gunakake kabeh yaiku ilmu manungsa.

Manset kudu nggulung kerah lengen klambi utawa klambi banjur clamp. Ing wektu iki, lengen klambi dadi rata, lan manset mung dibutuhake nalika lengane longgar. Umume digunakake ing acara bisnis kanthi setelan jas. Salah sawijining aksesoris kanggo busana bisnis.


Manset dadi bagian tampilan kaos sing penting, lan mboko sithik ana sawise 1530 kanggo njaga hawa adhem. Nalika semana, buntut klambi dilipat kanthi terbalik (prototipe tumpukan dobel Prancis), utawa kain liyane dipasang, banjur pergelangan tangan disambungake karo tali (tali iki banjur dikembangake dadi sedulur sing cedhak link manset ing borgol), supaya borgol Sisih ngarep bakal mbukak kaya kembang, banjur bakal dadi ayu banget kanthi bahan lan warna sing beda.


Yen dideleng saka mode kasebut, ora etis kanggo ndhelikake cuffs sing apik banget, mula cuffs bakal diatur sawetara sentimeter saka sandhangan njaba, supaya borgol sing apik ditampilake kanthi lengkap. Lan nalika klambi lan klambi kasebut gabung, aturan kaos kasebut uga disimpen, lan dadi aturan penting kanggo nggunakake setelan ing jangka panjang. Amarga cuffs ditampilake kanggo nyedhiyakake cuffs sing apik, apa perlune sampeyan nuduhake kaos tombol kaos modern? Ya, mung nalika cufflinks digunakake, sampeyan kudu ngeculake setelan kasebut lan nuduhake kabeh jinis manset sing apik kanggo kabeh wong.