Tetenger logam

2020/07/13

Tandha logam, kaya sing diandharake, minangka tetenger digawe saka emas. Amarga tetenger logam ngilangi tetenger kertas tradisional, ana jinis tekstur logam liyane, sing luwih akeh digunakake minangka hadiah lan koleksi.


Liwat karat, elektroplating, elektroforesis, polesan, sablon, gambar. Korosi bahan baku sing nggawe ukuran kertu emas. Lapisan lapisan oksidasi anti-oksidasi ditambahake ing warna latar mburi elektroforesis elektroplating kanggo muter kanthi non-fading.


Polishing yaiku nggunakake alat polesan fleksibel lan partikel abrasif utawa media polesan liyane kanggo ngowahi permukaan benda kerja. Polesan ora bisa nambah akurasi dimensi utawa akurasi geometris saka tetenger, nanging supaya permukaan sing alus utawa gloss mirror, teks cetak layar sutra, ikon, lan liya-liyane, panggunaan proteksi dobel tinta khusus ora luntur, ora luntur.


Proses umum nggunakake kode tonjolan layar sutra kanggo nggawe kertu emas luwih tekstur. Proses papat warna kertu emas: Nambah kejelasan kertu emas lan nambah tekstur kertu emas kanthi luwih apik. Wangun sing disikat ing ndhuwur kertu logam luwih anyar, kanthi garis-garis, tutul, lan tampilan sing luwih sugih