Apa jinis rantai kunci? Pambuka materi keychain

2020/07/22

Apa jinis gantungan kunci


Gandhi pasangan


Gantungan kunci pasangan kasebut yaiku perhiasan paduan seng anyar, produk kerajinan sing dipromosekake dening merek lan dipromosekake dening para pedagang, lan hadiah novel. Ing sisih mburi uga laser LOGO, keychain khusus sing dipersonalisasi.



Panggunaan produk: barang promosi peringatan ing industri kayata publisitas merek perusahaan, promosi produk anyar, atraksi turis, souvenir, souvenir sekolah, pariwara, lsp.


Gesper mobil


Rantai kunci mobil minangka artikel otomatis paduan seng anyar. Lumahing digawe saka perawatan anti-teyeng kanthi ngeculake minyak utawa plating logam langka; iku minangka hadiah sing apik banget kanggo pamilik promosi toko mobil 4S, lan uga pasokan ing-mobil sing kudu diduweni kanggo sing duwe. Liontin, barang mode sing dipersonalisasi.


Panggunaan produk: barang promosi peringatan ing promosi merek perusahaan, promosi produk anyar, souvenir lan industri liyane.



Gesper kristal


Thekristal and cast steel materials plus the production process are exquisite and durable, and are very popular among young friends. In the beginning, ROC may have just considered the "cold surface and cool shape" of hardware. From the design of these key chains, it has changed from the past. The exquisite appearance is very attractive to the little girls. And the advent of summer is also a good decoration.


Gesper surya


The solar flash keychain is the latest solar application product developed and produced. It uses the power supply principle of the low-light amorphous silicon solar cell to make the high-quality LCD flash. It is a brand-produced craftwork and a novel gift. Symphony of liquidkristal display, full of fun and sense of technology between flashes!


Panggunaan Produk:


Merek perusahaan, promosi produk anyar, wisata, souvenir, souvenir sekolah. Tandha peringatan kanggo bukaan bangunan hotel lan barang-barang promosi peringatan ing industri kayata perbankan, telekomunikasi, internet, asuransi, pos lan telekomunikasi, telekomunikasi, kereta api, penerbangan, pengiriman, pariwara lan industri liyane. Sisih ngarep kerlip ing sisih siji, lan sisih mburi kertas laser.



Saliyane nyuda statis


Gantungan kunci elektrostatik fungsional minangka gantungan kunci kanthi listrik statis kanggo ngilangi urip saben dina awak manungsa, mobil, komputer, peralatan rumah tangga lan liya-liyane. Nalika digunakake, tahan keychain kanggo nutul obyek statis kanggo ngilangi listrik statis.


Fitur Produk


Lebar: Bisa ngilangi kabeh listrik statis ing saben dinten (ora kalebu listrik statis industri) awak manungsa, mobil, komputer, obyek logam, lsp;


Cepet: Wektu ngilangi listrik statis yaiku 0,2 detik nganti 3 detik;


Keamanan: Produk sing pancen aman lan ramah lingkungan tanpa ana efek samping lan bebaya sing beracun.



Pambuka materi keychain


pvc


Gantungan kunci plastik alus saka PVC uga dikenal minangka gantungan kunci epoksi, gantungan kunci plastik alus, gantungan kunci plastik, keychain mikro. Produk PVC alus (injeksi mikro) diproduksi nganggo bahan baku impor lan formula ilmiah unik. Kabeh mau digawe saka bahan karet alus PVC sing ora beracun sing populer ing saindenging jagad. Digawe nganggo bahan baku impor lan formula ilmiah sing unik. Kualitas produk aman liwat dolanan Eropa. Standar EN71-1, EN71-2, EN71-3. (produk laris ing pasar Eropa lan Amerika).


Akrilik


Yaitu, plexiglass, sing dipérang dadi bahan impor lan bahan domestik, kothong lan padhet, transparan, lan bisa nyelehake kertas warna ing tengah; atose akrilik nemtokake derajat saka ring dering. Yen dibandhingake karo bahan keramik tradisional, saliyane padhang sing ora ana tandhingane, akrilik duwe kaluwihan kaya ing ngisor iki: kateguhan sing apik, ora gampang pecah; bisa diatasi kanthi kuwat, anggere sampeyan nggunakake umpluk alus dicelupake ing odhol kanggo ngilangke barang sanitasi; tekstur alus, musim salju Ora ana rasa pait sing adhem; warna-warni, bisa memenuhi cita rasa pribadine kanthi macem-macem rasa. Panganggone akrilik kanggo nggawe cekungan, bathtub, lan jamban ora mung apik ing gaya, awet, nanging uga ramah lingkungan. Radiasi kasebut meh padha karo balung awak manungsa dhewe.


Paduan seng


Paduan seng is also one of the relatively malleable metals. Generally, the surface is treated by dripping paint or electroplating to make the product more beautiful. Surface treatment processes are: polishing, paint (baking paint), soft enamel, printing, oil spray, sand blast, electroplating.



Lampu sarung


Iki dijahit nganggo kulit, dipérang dadi kulit asli, kulit tiruan, PU, ​​lan gantungan kunci kanthi cahya cilik sing dipasang ing tengah. Uga bisa digunakake kanggo cahya ing wayah wengi utawa ing papan sing peteng.


ABS


Bukak cetakan injeksi, suntik karo bahan ABS, lan banjur cat, amarga biaya bukaan cetakan akeh, lan jumlahe umume gedhe. Kualitas luwih apik tinimbang PVC.


kristal


Generally, artificialkristal is used as the material, which can be made into various shapes ofkristal key chains. The cost generally ranges from one to dozens of yuan. Crystal has become a favorite of fashionistas. There is a song saying: "My love and you, likekristal, have no burden, secrets, clean and transparent. The love I give you is beautifulkristal, and the unique light shines in my heart." Crystal Cheng A symbol of purity.


kayu


All kinds of kayu are carved into various patterns, and some will also be engraved with the words of blessing. The types of materials are more common: rosekayu, date kayu, ebony kayu, etc. Among them, jujube is believed to have an evil-evil effect in Taoism, so it is used more. (Although peach kayu is also evil, but the kayu is relatively soft, so it is rarely used as a keychain.)

Sadurunge:Tetenger logam
Sabanjure:Ora