Ngarep > Layanan Kita

Layanan Kita


Kita mesthi menehi rega kasebut sadurunge entuk pesen, banjur ngirim klien produksi digital kanggo disetujoni pungkasan. Sampel sadurunge produksi kasedhiya yen klien mbutuhake. Gambar conto lan gambar produksi massal bakal ditularake menyang klien sadurunge sampel utawa produk produksi massal dikirim. Kita bakal mriksa jadwal pangiriman yen dikirim liwat orairfreight kurir utawa seafreight lan nerbitake informasi sing dianyari menyang klien. Kanggo takon karo klien babagan kualitas pangiriman supaya kita bisa ngerti babagan produk sing kepenak utawa sawetara aspek sing dibutuhake kanggo nambah ..