Ngarep > Babagan Kita

Babagan Kita

Sejarah Kita

Kita produsen profesional kanthi pengalaman 22 taun ing cincin kunci sing digawe khusus, lencana, medali, piring logo, manset, rantai kunci koin, bookmark logam, moneyclips lan produk logam liyane. Kita mesthi ora mung rega sing paling apik lan kompetitif, nanging uga ngirim barang-barang sing padha, layanan kualitas, lan wektu sing tepat wektu Kanggo njamin produksi sing tundhuk karo syarat pasar pembaruan, pendekatan proaktif sing ngirim produk kanggo nyoba EN71-3 & Nikel Rilis lsp wiwit ditindakake wiwit taun 2005, laporan SGS bisa ana nalika panjaluk.

Kita bisa dadi salah sawijining pemasok sing dipercaya kaya kita karo klien sing wis suwe kerja bareng yen sampeyan duwe kesempatan saka sampeyan.

Kanggo informasi luwih lengkap, hubungi kami


Pabrik Kita

Pabrik sampul pabrik, stamping, polishing & plating, enamel lan departemen pengepakan. Kita mung nyedhiyakake layanan paket siji menyang klien



Aplikasi Produk

Aksesoris, dekorasi, hadiah, hadiah, premi, penghargaan, koleksi, souvenir, panas sales,