Ngarep > Koin Token

Koin Token

Koin token biasane ngganti dhuwit (utawa koin) lan ana ing toko, taman hiburan, kendaraan transportasi umum lan papan liya minangka voucher kanggo nggunakake layanan lan pertukaran barang.

Koin token biasane digawe saka logam utawa plastik lan bentuk biasane bunder. Sawetara wong digawe miturut koin nyata.

Ing area hadiah lan souvenir, koin koin bisa digunakake kanggo perusahaan minangka produk promosi. Uga bisa digunakake ing supermarket kanggo troli.
<1>