Ngarep > Klip Dasi

Klip Dasi

Klub dasi, digunakake nalika nganggo setelan, yaiku supaya dasi tetep cedhak, persediaan klambi kendur.

Pasang klip dasi ing sisih ngarep dasi, supaya lurus lan ora bakal diunekake angin, lan ora bakal digantung langsung ing lemah nalika sampeyan mlengkung. Tampilake pakurmatan lan sopan marang wong liya.

Klompok dasi bisa digawe khusus kanggo ulang taun, souvenir, hadiah promosi, pertunangan acara khusus, pesta, pestaâ € dll.

Klip dasi berkualitas tinggi minangka aksesoris modis lan apik. Klip dasi sing disesuaikan utawa dipersonalisasi minangka sentuhan unik kanggo rasukan.
<1>