Ngarep > Pin

Pin

Pin logam digawe saka wesi, tembaga, kuningan, aluminium utawa paduan seng. Kanthi macem-macem plating (emas, nikel, kuningan, tembaga, emas antik, perak antik lsp).

Pin bisa digunakake kanggo penghargaan, souvenir, hadiah promosi, acara khusus pesta pernikahan, dekorasi lsp.

Pin bisa kanthi macem-macem wujud lan ukuran miturut desain. Kopling kupu-kupu minangka aksesoris umum kanggo pin logam.