Ngarep > Klip Dhuwit

Klip Dhuwit

Klip dhuwit digawe saka logam lan ditekuk supaya bisa ngemot kertu awis, manu, utawa kertu bank.

Klip dhuwit minangka piranti sing biasane digunakake kanggo nyimpen awis lan kertu kredit kanthi cara sing kompak banget kanggo sing ora pengin nggawa dompet.

Klip dhuwit bisa digawe saka wesi, tembaga, waja tahan karat lan bahan liyane. Logo bisa diukir kanthi laser, offset dicetak, foto terukir utawa stempel ing klip dhuwit. Werna electroplating bisa dadi emas, perak, nikel, tembaga utawa ireng sing padhang , pagawean antik, matt finishâ € ¦ lsp.
<1>