Ngarep > Medali

Medali

Medali bisa dianugerahi wong utawa organisasi minangka jinis pangenalan Olimpiade, olahraga, amal, hadiah promosi, militer utawa ilmiah.

Medali biasane dilapis nganggo warna emas, perak utawa tembaga sing beda kanggo tataran pamuter. Medali emas kanggo tataran paling dhuwur. Pemain kasebut kerja keras lan ngadeg ing papan sing paling dhuwur lan menang medali emas sing artine ketenaran lan dhuwit, uga kamulyaning negara.

Medali uga bisa diprodhuksi kanthi bentuk persegi dowo, sanajan iki bakal diterangake kanthi plaket, lan penghargaan resmi, kayata dekorasi militer, salib utawa lintang, nanging isih diarani longgar €.
<1>