Ngarep > Magnet

Magnet

Magnet Pribadi biasane digunakake kanggo dekorasi kulkas, lan uga minangka cathetan post-it kanggo nyathet pangowahan panganan ing kulkas lan panjaluk tuku. Sampeyan uga bisa nulis barang-barang sing sampeyan butuhake kanggo kulawarga ing selembar kertas lan nempelake ing kulkas, supaya bisa luwih gampang diweruhi.

Minangka dekorasi omah, magnet pribadi bisa ditampilake ing meja, lemari anggur, bar, lan papan sing disenengi.

Magnet sing dipersonalisasi kanthi magnet internal ora bakal mengaruhi tampilan sakabehe lan bisa dipasang ing barang-barang rumah tangga sing bisa ditarik dening magnet.
<1>