Ngarep > Gantungan kunci

Gantungan kunci

Keychain berkualitas tinggi bisa digunakake kanggo penghargaan, souvenir, hadiah promosi, mantan acara khusus. manten, dekorasi lsp.

Saben gantungan kunci duwe pinunjul lan budaya dhewe-dhewe, saben desain unik lan kalebu seni kanggo para desainer. Gantungan kunci bisa digawe nganggo warna enamel resin sing sugih sing jarum suntik tangan dadi bagean debossed die .Warna diisi kanthi tangan.

Rantai kunci biasane digawe saka logam, kulit lan plastik, lsp. Awujud daedal lan alus. Iki digunakake umume ing saben dinane masarakat.


Ana macem-macem macem-macem rantai kunci, kayata kartun, merek terkenal lan liya-liyane. Biasane digawe saka logam kanthi lapisan plating lan warna sing diisi.

Rantai kunci wis dadi hadiah. Iki dadi souvenir umum kanggo promosi produk anyar, obyek wisata lan publisitas merek perusahaan.