Ngarep > Tag Anjing

Tag Anjing

Tag asu bisa dipersonalisasi supaya bisa dihubungi kanthi gampang yen sampeyan lan segawon dipisahake, lan njamin keamanan kewan kewan yen kesasar utawa ilang.

Saliyane pamer jeneng kewan ingon uga anggota kulawarga, tag asu ngemot informasi kontak sing penting yen kirik sampeyan kesasar utawa adoh banget.

Sampeyan bisa nemtokake pesen individu ing sisih mburi label asu, tegese sampeyan duwe akeh ruang kanggo disesuaikan karo jeneng kewan, alamat omah lan informasi kontak darurat.
<1>