Ngarep > Cufflinks

Cufflinks

Manset digunakake ing kaos manset khusus, ngganti bagean saka tombol manset, bisa uga ukuran tombol biasa padha.

Manset sing disesuaikan kanthi apik bisa nggambarake gaya tandha tangan kanthi keanggunan kanthi rasa individualitas sing kuat.

Manset bisa digawe saka paduan seng, wesi, tembaga lan bahan liyane. Werna elektroplating bisa kalebu emas / perak / nikel / tembaga utawa tembaga utawa nikel ireng, pagawean antik & gt.

Manset manset kanthi logo perusahaan bisa dadi hadiah peringatan kanggo para tamu.
<1>