Ngarep > Gelang

Gelang

Minangka jinis ornamen, gelang padha karo anting-anting, kalung, cincin, minangka wujud dekorasi busana set lengkap dening wong. Luwih akeh wong sing seneng lan nganggo gelang minangka jinis metode macan minangka gaya lan minat individu.

Gelang khusus kanggo pabrik bisa digunakake kanggo oleh-oleh, hadiah pribadi lan acara khusus lsp.

Gelang kanthi desain khusus tegese pinunjul lan rasa fashion uga seni unik lan unik kanggo saben desainer.
<1>